Castiga 100 de milioane de dolari pe an, dar a demisionat imediat dupa ce a citit scrisoarea fiicei sale de 10 ani

Castiga 100 de milioane de dolari pe an, dar a demisionat imediat dupa ce a citit scrisoarea fiicei sale de 10 ani
Citeste mai mult despre: demisie, CEO, familie, fiica,
Data publicarii: 29 Septembrie 2014
Data actualizare: 29 Septembrie 2014
Mohamed El-Erian, CEO-ul companiei PIMCO, a uimit lumea afacerilor cand a decis sa demisioneze, dupa ce fiica sa in varsta de numai 10 ani i-a trimis o scrisoare.

Mohamed El-Erian, in varsta de 56 de ani, a marturisit ca a decis sa se retraga din functia de CEO deoarece a ratat prea multe momente importante din viata fiicei sale. 

"Fata mea mi-a facut o lista cu evenimente si activitati la care nu am fost prezent din cauza obligatiilor de la serviciu. M-am simtit ingrozitor si am intrat in defensiva. Aveam o scuza buna pentru fiecare moment in care nu fusesem alaturi de ea: calatorii, intalniri urgente, telefoane. Atunci mi-am dat seama ca pierdeam ceva mult mai important pentru ca nu-mi faceam suficient timp pentru ea. A fost ca o trezire la realitate", a povestit milionarul.

El-Erian, care castiga aproximativ 100 de milioane de dolari anual, a mai povestit ca pe lista fiicei sale erau enumerate momente simple, precum sedintele de la scoala, o parada de Halloween sau primul meci de fotbal al fetitei.

"Dorinta mea de a fi un tata bun e mai mare decat dorinta de a fi un afacerist de succes", a mai punctat barbatul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies