Cat de mult a crescut Cleopatra Stratan! Cum arata acum fetita care cucerea topurile in urma cu 7 ani, cu melodia "Ghita"

Cat de mult a crescut Cleopatra Stratan! Cum arata acum fetita care cucerea topurile in urma cu 7 ani, cu melodia  Ghita
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, Pavel Stratan,
Data: 21 Mai 2014
Talentul este la el acasa in famila Stratan. Cleopatra Stratan are acum 11 ani si a inceput deja clasa a cincea, iar fratele ei, Cezar, a trecut in grupa pregatitoare la gradinita si va lansa o noua melodie compusa tot de tatal sau.

In 2006, la nici patru ani, Cleopatra Stratan debuta in muzica, lansand piesa si clipul "Ghita".

Fiica lui Pavel Stratan a devenit cel mai bine platit artist tanar, cel mai tanar artist care primeste un premiu MTV si cel mai tanar artist care ajunge pe locul 1 intr-un top national.

Era iubita de milioane de romani, avea o multime de concerte, era imaginea mai multor firme si scotea o papusa pe care o vindea in zeci de mii de exemplare.

Acum, Cleopatra, care va implini in toamna 12 ani, s-a transformat intr-o domnisoara tare simpatica si este buna prietena cu fiica lui Liviu Varciu, Carmina.

Si, pentru ca este suficient de mare, tatal ei a acceptat, in sfarsit, ca ea sa plece intr-un turneu in strainatate, dupa ce ani la rand a dat muzica pe scoala.

"Fiica mea este un elev eminent. Nu va renunta la muzica, deoarece asta este viata ei. In momentul in care va scoate o noua melodie, se va prezenta din nou in fata publicului, insa va avea cel mult doua concerte pe an, probabil la Sala Polivalenta", declara artistul. "Este extrem de talentata si sunt convins ca isi va recastiga publicul prin melodiile sale", adauga el intr-un interviu.

Iata ca momentul revenirii a sosit, iar pustoaica va avea mai multe concerte peste Ocean. Astfel, Cleopatra va deschide seria concertelor in Statele Unite in luna ianuarie la Chicago, la Little Bucharest Bistro.

FULLSCREEN
Cat de mult a crescut Cleopatra Stratan! Cum arata acum fetita care cucerea topurile in urma cu 7 ani, cu melodia "Ghita"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies