Cauza reală a morții rapperului american Mac Miller, dezvăluită de raportul toxicologic al medicilor legiști

Cauza reală a morții rapperului american Mac Miller, dezvăluită de raportul toxicologic al medicilor legiști
Citeste mai mult despre: mac miller, mac miller cauza mortii,
Data: 06 Noiembrie 2018
Mac Miller a murit pe fondul unui mix de fentanil și cocaină, spun medicii legiști, citați de presa din Statele Unite. 

Raportul toxicologi dat publicității de medicii legiști mai arată că Miller, în vârstă de 26 de ani, consumase și alcool cu puțin timp înainte să ingereze amestecul de fentanil și cocaină.

Rapperul american a fost găsit mort în locuința sa din statul California la începutul lunii septembrie și e cunoscut faptul că a cântat de-a lungul timpului în numeroase piese că era conștient că urma să moară din cauza drogurilor.

Malcolm James McCormick, pe numele său real, a devenit celebru cu albumul său de debut din 2011 şi ar fi urmat să începă turneul de promovare a celui mai recent album al său, „Swimming".

Ariana, încă devastată după moartea lui Mac

Presa tabloidă scrie că și despărțirea recentă dintre Ariana Grande și Pete Davidson, logodnicul ei, a survenit tot pe fondul morții fostului ei iubit, Mac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It will be alright babe, see, I gotcha covered, I'm gonna be your lover, you might be the one

A post shared by Mac Miller & Ariana Grande (@arianagrandemiller_) on

Artista (25 de ani) și starul Staruday Night Live (24 de ani) păreau foarte fericiți și se mutaseră recent într-un apartament din New York, pentru care au scos din buzunar 16 milioane de dolari. 

Davidson a cerut-o pe Ariana în căsătorie cu un inel de logodnă în valoare de 100.000 de dolari și mărturisea într-un interviu recent că se simte „foarte norocos" și că el crede că vor rămâne împreună pentru totdeauna. 

Lucrurile au luat, însă, o întorsătură sumbră la începutul lunii septembrie, atunci când fostul iubit a murit.

Ariana anunțase în urmă cu o lună că va lua o pauză inclusiv de la muzică pentru că, spune ea, în ultimele luni „a fost până în Iad și înapoi".

Surse din anturajul artistei au spus pentru Daily Mail că Ariana și Pete au ajuns la concluzia că se potrivesc, însă „nu s-au întâlnit la momentul potrivit."
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO