• PRO TV
  • Ce decizie a luat Mihai Trăistariu, după ce Italia a câștigat Eurovision 2021

Ce decizie a luat Mihai Trăistariu, după ce Italia a câștigat Eurovision 2021

Ce decizie a luat Mihai Trăistariu, după ce Italia a câștigat Eurovision 2021

Mihai Trăistariu a luat o decizie neașteptată, după ce reprezentanta Italiei, trupa Måneskin, a câștigat Eurovision 2021.

Anul acesta, în ediția 65 de Eurovision, câștigătoare a fost Italia, cu trupa Måneskin care a reușit să stârnească o mulțime de reacții, unele pozitive, altele negative.

Mihai Trăistariu, care a obținut în 2006, la Atena, locul 4 pentru România, cu piesa Tornero la același concurs, a avut o reacție neașteptată pe Facebook.

Ce decizie a luat Mihai Trăistariu, după ce Italia a câștigat Eurovision 2021

Artistul spune că melodia celor de la Måneskin - “Zitti e buoni” – nu se afla în topul lui și a făcut un anunț surprinzător: “Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca şi în anul meu - 2006 - rockerii din toată lumea s-au coalizat şi Italia a câştigat. Nu era în Top 10 la mine, însă am simţit că sunt artişti. Am simţit că ar putea câştiga. P.S. :Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision! Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putinţă să câştig locul I la cel mai mare concurs de muzică de pe pământ. Aştept piesa aia... cea mai tare! Un Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook. 

Sursă foto: Getty Images / Instagram Mihai Trăistariu


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni