Ce face Melania Trump toată ziua? Cum arată programul obișnuit al Primei Doamne

Ce face Melania Trump toată ziua? Cum arată programul obișnuit al Primei Doamne
Citeste mai mult despre: Melania Trump, ce face, programul zilnic,
Data publicarii: 30 Aprilie 2019
Data actualizare: 30 Aprilie 2019
  Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, locuiește în prezent la Casa Albă. Dar ce face fostul model toată ziua și care este programul ei zilnic?

În calitate de Primă Doamnă și de soție a lui Donald Trump, Melania Trump este una dintre cele mai discutate celebrități din lume. Fostul model (48 de ani) are un program încărcat, printre obligațiile acesteia numărându-se apariția la evenimente publice, la brațul soțului său, sau călătoriile în diverse colțuri ale țării pentru a sprijini cauza umanitare.

Foto: Getty, Twitter

De asemenea, aceasta este mama unui băiețel de 12 ani și încearcă să țină private cât mai multe aspecte ale vieții sale. Dar când nu apare în public, ce face Melania toată ziua și cum arată programul ei?

Conform Business Insider, Melania și Donald Trump dorm în camere separate, aceasta trezidu-se mai devreme decât președintele SUA: în jur de 5.30 dimineața.

 

Conform unei prietene apropiate, citată de Washington Post, Melania îl pregătește pe Barron, fiul ei, pentru școală. Prima Doamnă se consideră ”mamă cu normă întreagă”, așa că încearcă să se implice cât poate de mult în viața băiețelului ei.

Melania consideră că cea mai importantă slujbă a ei este să aibă grijă de Barron, să-l pregătească pentru școală, să-l ajute cu temele și să-i pregătească micul dejun și prânzul.

 

Prima Doamnă dezvăluie multe din programul zilnic pe contul său oficial de Twitter. Aceasta obișnuiește să posteze ce mănâncă la micul dejun, în principal platouri cu fructe și smoothie-uri sănătoase, declarând că, în fiecare zi, savurează șapte fructe diferite.

Chiar dacă are o dietă sănătoase, Melania mărturisește că, din când în când, se răsfăță cu ciocolată, înghețată sau o Cola dietetică. Acestea ia vitamine pentru un păr și o piele strălucitoare și face tratamente de înfrumusețare.

 

Tot dimineața, este timpul pentru exercițiile fizice, destul de ușoare. De multe ori, acestea sunt înlocuite cu plimbări în jurul casei purtând greutăți pe glezne.

Când nu are grijă de Barron, nu joacă tenis și nu practică pilates, Melania se ocupă de îndatoririle de Primă Doamnă, care includ planificarea, decorarea și găzduirea de evenimente la Casa Albă.

Melania stă, de obicei, în aripa de est a Casei Albe, și nu obișnuiește să interacționeze cu soțul ei, pe parcursul zilei, acesta având biroul în aripa de vest. 

De asemenea, doamna Trump petrece mult timp alături de părinții săi, care s-au mutat în Washington DC. 

 

Pentru a se relaxa, Melania face băi cu spumă și adesea își petrece weekend-urile într-un resort privat din Palm Beach, Florida.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!