Cei mai admirati oameni celebri din lume in anul 2018. Cine ocupa primele pozitii ale topului

Cei mai admirati oameni celebri din lume in anul 2018. Cine ocupa primele pozitii ale topului
Data: 12 Aprilie 2018
Anual, cei de la YouGo publica un clasament al celor mai admirati oameni celebri din lume. 

Lista YouGo cuprinde 20 de barbati si 20 de femei, alesi in urma aplicarii unor chestionare online, la care au raspuns mai bine de 37 000 de persoane din 35 de tari. 

In ultimii trei ani, aceleasi personalitati au ramas in fruntea topului. 

The Independent scrie ca Bill Gates si Angelina sunt cei mai admirati oameni din lume. Incepand cu anul 2015, fondatorul Microsoft si actrita americana au ocupat prima pozitie a clasamentului. 

Bill Gates este urmat in topul masculin de Barack Obama, fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, actorul Jackie Chan si Xi Jinping, presedintele Chinei. 

In clasamentul feminin, Angelina Jolie este urmata de Michelle Obama si Oprah Winfrey. Majoritatea femeilor aflate in top provin din industria de entertainment si printre ele se numara Taylor Swift, Madonna, Priyanka Chopra, Liu Yifei si Gal Gadot. 

In topul celor mai admirati barbati celebri se afla si alte personalitati din mediu de afaceri si lumea sportului. Elon Musk, Christiano Ronaldo, Lionel Messi, Warren Buffet, Michael Jordan si David Beckham se afla si ei pe lista YouGo.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO