Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV! ASTAZI, "In siguranta", de la 20:00

Data publicarii: 16 Aprilie 2016
Data actualizare: 17 Aprilie 2016
Cele mai bune filme sunt la ProTV!

Sambata, de la 20:00, "Regatul cerului"

Regia: Ridley Scott

Cu: Orlando Bloom, Eva Green

Gen film: Drama

Punctul de pornire in destinul eroic al lui Balian (Orlando Bloom) il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey of Ibelin (Liam Neeson). Dezvaluindu-i faptul ca este tatal sau, Godfrey ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler si il ia cu el in Regatul Cerului, in Sfanta Cetate a Ierusalimului.

In acea perioada - situata intre a doua si a treia cruciada - in Ierusalim domnea o pace fragila, mentinuta datorita eforturilor regelui Baldwin al IV-lea si a consilierului sau Tiberias (Jeremy Irons), sustinuti de o serie de cavaleri, printre care si Godfrey of Ibelin, care au jurat sa apere acest regat cu pretul vietii lor. La moartea sa, Godfrey ii transfera fiului sau indatorirea de a pastra pacea, de a-i apara pe cei slabi si de a face ca un "regat al Cerului" sa fie posibil pe pamant.

Duminica, de la 20:00, "In siguranta"

Regia: Boaz Yakin

Cu: Danni Lang, Jason Statham, Michael Jai White

Gen film: Crima

Dupa ce mafia ruseasca ii ucide familia, Luke, un expert in arte martiale, crede ca nu mai are pentru ce trai: de fiecare data cand se ataseaza de cineva, mafia va interveni. Dar intr-o zi Luke o gaseste pe Mei, o asiatica de 12 ani urmarita de aceiasi gangsteri care i-au ucis sotia si o ajuta sa scape. Doar ca Mei e un pion important in lumea raufacatorilor din New York, iar decizia de a o apara il arunca pe Luke intr-un adevarat razboi intre mafie, triadele chinezesti si politistii corupti.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies