Cele mai bune parodii cu Petre Daea, cormoranii și piscina

Cele mai bune parodii cu Petre Daea, cormoranii și piscina
Citeste mai mult despre: petre daea,
Data: 25 Ianuarie 2019
După discursul năucitor al lui Petre Daea, care a făcut senzație la Bruxelles cu pasiunea sa pentru cormorani, au apărut și mult-așteptatele parodii. 

"Cormoranii în România fac baie în piscine", a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, în Parlamentul European, unde a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritățile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preșeședinției Consiliul Uniunii Europene, potrvit digi24.ro

Contextul în care au fost făcute aceste declarații

Ministrul Agriculturii a vorbit atunci despre "îngrijorările pescarilor", dar a ajuns cumva să spună, la un moment dat, că  "în România cormoranii trăiesc în piscine".

"Sunt o serie întreagă de restricții care vin din abordare conceptuală, a conceptului de natură protejată (...), dar sunt și momente în care îngrijorarea pescarilor este dincolo de puterea de rezistență. A se vedea populațiile de cormorani. Am discutat cu Vela, cu comisarul (n.r.comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime și pescuit), a văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, a fi convingător, i-am spus lui Vela că cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulți.

Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Pun în pericol un sector alternativ și un sector complementar, alternativ pentru momentele în care nu ai acces la resurse pe o perioadă de timp știind elementul de prohibiție pe care trebuie să-l păstrezi, complementar că poți găsi în interior, în apele tale, soluția de a crește anumite specii care să asigure pe de o parte locuri de muncă, pe de altă parte hrană foarte bună și iată, ca răspuns aici, o hrană sănătoasă, a se vedea interpretarea privind conceptul acesta de a păstra echilibrul și a genera progres", a afirmat ministrul Agriculturii. 

Daea le-a mai spus europarlamentarilor că problema populațiilor de cormoroani nu este doar în România, asigurându-i că el știe despre ce vorbește.

"Vă spune un om care înțelege furtuna Brexitului dar înțelege și furtuna pescarului în momentul în care el se află în raport cu natura și nu găsește soluții pe care să le folosească atunci când nevoia îl împinge și situația o dictează.", a precizat Daea.

Mai jos câteva dintre cele mai reușite parodii care au apărut în online imediat după discursul năucitor al lui Daea:


Vezi și: 


 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO