Cele mai neobișnuite mame din lume. Povești uimitoare despre dorința de a da naștere unui copil

Cele mai neobișnuite mame din lume. Povești uimitoare despre dorința de a da naștere unui copil
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Decembrie 2021
Data actualizare: 21 Decembrie 2021
Natura le-a înzestrat pe femei cu darul de a da naștere unui copil. Dorința de a fi mamă le definește și este mai puternică decât orice obstacol. Poveștile unor mame neobișnuite a făcut înconjurul lumii. 

Stacey Herald din Kentucky (SUA) a fost numită cea mai mică mamă din lume. Ea s-a născut cu o afecțiune genetică rară, care i-a împiedicat creșterea. Din cauza acestei condiții genetice avea oasele fragile și plămânii subdezvoltați. Stacey își dorea foarte mult să aibă copii, chiar dacă medicii îi spuneau că  o eventuală sarcină i-ar putea fi fatală. Femeia a ignorat însa sfatul doctorilor. Nu o data, ci de trei ori. Astfel a devenit mama a două fete și un băiat. Doi dintre copii au moștenit boala mamei.

Cea mai mică mamă din lume a murit, în 2018, la vârsta de 44 de ani, după ce a dus o viață remarcabilă. Ea a lăsat în urmă un soț îndurerat, Wil, pe fiicele Kateri și Makya și pe fiul Malachi, care locuiesc cu toții în casa lor din Kentucky. Stacey Herald Ea s-a descris ca fiind un „miracol” și a spus că și copiii ei sunt „miracole”. 

Thomas Beatie a intrat în istorie drept primul bărbat însărcinat. Povestea sa și a familiei lui a făcut înconjurul lumii, după ce s-a pozat cu burtica la vedere. Deși are înfățișare de bărbat, Thomas s-a născut femeie. El a început să se simtă băiat când avea zece ani. În martie 2002, a decis să se supună unei intervenții chirurgicale de schimbare de sex pentru a deveni bărbat. Operația a presupus dubla mastectomie, însă a ales să-și păstreze organele reproductive feminine.

Thomas Beatie a născut trei copii, apoi a divorțat și și-a refăcut viața alături de o femeie care a adus pe lume al patrulea copil al familiei. În prezent, bărbatul este autor și vorbește în public despre problemele legate de sexualitate și reproducere. 

Un alt caz neobișnuit este cel al soților Scott și Thomas Moore din SUA. Ambii s-au născut femei, dar și-au dorit o schimbare de sex. Scott a fost supranumit „al doilea bărbat însărcinat” de către mass-media, după ce pozele în care își arată burtica au făcut senzație. În martie 2010, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Miles. Cuplul mai are alți doi copii, din prima căsătorie a lui Thomas cu o femeie, care a decedat. Nadya Denise Doud-Suleman Gutierrez
a uimit presa internațională după ce, în ianuarie 2009, a dat naștere la opt copii, care au supraviețuit cu toții. Este al doilea caz din istoria SUA când o femeie naște octupleți vii. Pe lângă octupleți, Gutierrez mai are încă șase copii. Toți au fost concepuți prin fertilizare în vitro.

Cristina Ozturk din Georgia a devenit populară pe rețelele sociale, după ce și-a exprimat public dorința de a fi mama a peste 100 de copii. În prezent, femeia în vârstă de 24 de ani și soțul ei, Galip, educă 22 de copii, cu vârste foarte apropiate. Bărbatul i-a mărturisit că își dorește o familie numeroasă și i-a propus Cristinei să apeleze la mame surogat. În Georgia, acest lucru este destul de răspândit, iar costurile nu sunt atât de ridicate, spre deosebire de alte țări, fiind de 10.000 de dolari plus cheltuieli lunare.  Citește povestea familiei AICI (la momentul apariției articolului, Cristina avea doar 11 copii, iar acum are 22) 


Sursă foto: Instagram:  

batumi_mama

thomassecretstory10  /nataliesuleman


Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Clafoutis


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!