O cerere in casatorie are un final extrem de neplacut pentru baiat. Cum a reactionat fata cand l-a vazut in genunchi: VIDEO

O cerere in casatorie are un final extrem de neplacut pentru baiat. Cum a reactionat fata cand l-a vazut in genunchi: VIDEO
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, ciudatenii, YouTube,
Data publicarii: 27 August 2013
Data actualizare: 27 August 2013
O cerere in casatorie care s-a petrecut intr-un mall din Dubai a avut un final extrem de neplacut pentru barbatul care s-a asezat in genunchi.

Declaratii de dragoste, muzica romantica, multi trecatori emotionati care asteapta ca fata sa izbucneasca in lacrimi si sa spuna DA… totul parea sa mearga perfect. Clipul de mai jos a ajuns viral pe Youtube dintr-un motiv neasteaptat, insa. 

Fata ceruta de sotie nu s-a asteptat, cu siguranta, ca iubitul ei sa faca o asemenea scena intr-un loc public si a refuzat cererea intr-un mod surprinzator si destul de ciudat. 

In momentul in care el a inceput sa-i recite un poem de dragoste, tanara a luat o chitara din mainile unui musician aflat in apropierea ei si i-a dat cu ea in cap, spre stupefactia tuturor, apoi a fugit in graba, lasandu-si iubitul intins pe jos.

alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies