Cererea in casatorie care te va face sa crezi in magie. Ce se intampla cu aceasta femeie in plina strada

Cererea in casatorie care te va face sa crezi in magie. Ce se intampla cu aceasta femeie in plina strada
Data publicarii: 30 Ianuarie 2015
Data actualizare: 28 Mai 2015
De obicei atunci cand vedem in fata noastra un magician, ne gandim la tot felul de trucuri, la magii care ne vor lasa cu gura cascata, dar in niciun caz la o cerere in casatorie.

O tanara a trecut prin astfel de momente cand s-a oprit pe o strada din Las Vegas pentru a asista la trucurile unui magician. Nimic deosebit pana acum, dar ceea ce nu stia tanara era faptul ca magicianul era pus chiar de partenerul sau sa faca cateva trucuri si prin  intermediul lui sa aiba parte de o cerere in casatorie deosebita.

Citeste si: Ea e cea mai frumoasa Barbie in dimensiuni reale! Cum arata femeia care seamana leit cu papusa de plastic

Un barbat de origine germana, James, i-a scris magicianului Rob Anderson si l-a rugat sa-l ajute sa-si ceara iubita in casatorie, iar magicianului a acceptat pe loc. 

In timp ce Nicole era in vacanta in Las Vegas, prietenii ei au scos-o la cumparaturi si din senin s-au oprit la o reprezentatie in strada data chiar de magicianul Rob. Fara ca ea sa stie James a venit si el in Las Vegas, iar trucul pe care magicianul il facea in strada ii era dedicat  ei si avea sa-i schimbe complet viata.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies