Channing Tatum s-a speriat de o femeie care i-a ocupat ilegal casa. Ce a făcut actorul

Channing Tatum s-a speriat de o femeie care i-a ocupat ilegal casa. Ce a făcut actorul
Citeste mai mult despre: Channing Tatum, Jenna Dewan, Jessie J, locuinta,
Autor: Dan Brumar
Data: 03 Iulie 2019
Actorul Channing Tatum s-a adresat instanței după ce o femeie a intrat ilegal în casa sa și a locuit vreme de zece zile.

Channing Tatum are mai multe case, poate de aceea este atât de curtat de femei. O necunoscută a încercat să profite de avutul actorului, intrând prin efracție în locuința sa din Hollywood, în luna iunie. Casa nu era locuită, așa că femeia s-a simțit ca la ea acasă vreme de 10 zile.

Ea a fost descoperită de un angajat de-ai actorului, care a reținut-o pe femeie în „arest cetățenesc” până la sosirea poliției. Starul american a solicitat un ordin de restricție împotriva femeii care a locuit în casa lui ilegal.

Conform The Blast, Channing Tatum a depus marți o cerere la un tribunal din Los Angeles, prin care vrea să o țină pe femeie cât mai departe de el și de familia lui.

Citește și: Channing Tatum are o nouă iubită. Ce legătură are aceasta cu fosta lui soție

Nu va avea misiune ușoară, fiindcă femeia susține că a fost invitată în casă chiar de Tatum, care a lăsat-o să locuiască acolo. Mai mult, femeia le-a spus polițiștilor că cei doi s-au întâlnit în urmă cu 10 ani și că Tatum e cel care a urmărit-o.

Channing Tatum a cerut instanței ca ordinul de protecție să o vizeze și pe fosta soție, Jenna Dewan, dar și pe fiica lor, Everly.

În prezent, Channing Tatum este într-o relație cu artista Jessie J, care va veni zilele acestea în România. Jessie J va urca pe scenă la Constanța, sâmbătă, în cadrul festivalului NEVERSEA 2019.

Vezi și: Profil de celebritate - Hugh Jackman

FULLSCREEN
Channing Tatum s-a speriat de o femeie care i-a ocupat ilegal casa. Ce a făcut actorul
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO