Christina Aguilera a renunțat la haine și s-a fotografiat într-o cadă plină cu petale de tradafiri.

28 Iunie 2018, 15:09

Christina Aguilera a renunțat la haine și s-a fotografiat într-o cadă plină cu petale de tradafiri.
Citeste mai mult despre: Christina Aguilera, fani, mesaj,
Cântăreața de peste ocean a transmis un mesaj fanilor săi din întreaga lume și este pregătită pentru un nou turneu mondial.

Christina Aguilera nu și-a neglijat niciodată fanii, deși de-a lungul carierei a făcut și pauze. Artista consideră că familia este mai presus carierei, așa că din anul 2012 celebra cântăreața s-a concentrat mai mult pe creșterea celor doi copii. 

După o perioada de 6 ani de zile, artista și-a lansat recent ultimul album intitulat "Liberation" și dorește să înceapă un turneu internațioal cât mai curând. "Mă simt ca un artist nou, proaspăt. Îmi doream să revin de foarte mult timp. Nu prea am așteptări" a spus Christina Aguilera pentru revista People

De asemenea, artista în vârstă de 37 de ani și-a postat pe Instagram o fotografie în care se află într-o cadă plină cu petale de trandafir. Acoperindu-și sănii și zâmbind ușor, Christina a dorit să le transmită fanilor un mesaj de încurajare "Nu uitați să arătați cine sunteți și să vă iubiți pe voi înșivă"

 

Don’t forget to exhale & love yourself ♥️????☁️

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Deși a luat pauză pe o perioada de doar 6 ani, artista nu a mai avut un turneu de aproape un deceniu. "Este înfricoșător, nu eram mamă ultima oară când am avut un turneu" relatează artista care se declară emoționată dar si nerăbdătoare pentru noile provocari.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO