Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Cei doi au sărbătorit ziua fiului lor, Nicolas

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Cei doi au sărbătorit ziua fiului lor, Nicolas
Data publicarii: 25 Ianuarie 2021
Data actualizare: 30 Ianuarie 2021
De câteva luni, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău duc un război aprig de când s-au despărțit. Cei doi luptă în instanță pentru custodia copiilor și nu de puține ori și-au aruncat cuvinte grele în presă.

Iată că o ocazie specială i-a adus, din nou, împreună. Cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Nicolas, cei doi au renunțat la ceartă și au petrecut împreună aniversarea micuțului, la munte. 

Exact ca o familie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, alături de copii și de prieteni au petrecut această zi specială departe de București, exact cum și-a dorit micuțul Nicolas, care a împlinit 4 ani. 

Claudia a distribuit mai multe fotografii de la aniversarea fiului ei, iar alături de ea și de copii apare și Gabi Bădălău, soțul ei. 

Fanii au fost încântați să îi vadă împreună și i-au lăsat Claudiei numeroase mesaje pe instagram: “Doamne ce frumos ! Daca s-ar potoli tatăl copiilor ! Ce bine ar fi”, ”Frumos din partea vostră să îngropați securea războiului măcar de ziua copilului”, ”Nea Gabi Bădălau poate vă vine mintea la cap să vă întoarceți la familie, că asta e cel mai important pe lumea asta”, au fost doar câteva dintre reacții.

Sursă foto: Instagram Claudia Pătrășcanu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies