Corina Caragea, aceeasi fotografie, la 20 de ani distanta. Cum sarbatoreste simpatica prezentatoare ziua de 1 iunie

Corina Caragea, aceeasi fotografie, la 20 de ani distanta. Cum sarbatoreste simpatica prezentatoare ziua de 1 iunie
Citeste mai mult despre: Corina Caragea, 1 iunie,
Data publicarii: 31 Mai 2013
Data actualizare: 31 Mai 2013
Corina Caragea se simte la 30 de ani din nou copil. Cu ocazia zilei de 1 iunie, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport a sarbatorit cu o plimbare cu rolele in Parcul Herastrau ca atunci cand era copil.

Si ca sa simta atmosfera de atunci, Corina a refacut Dupa 20 de ani una dintre pozele ei preferate din copilarie.

La 10 ani am facut in Herastrau o poza cu o pereche de rotile primita in dar de la parintii mei ca recompensa pentru o nota mare. Eram tare mandra de ele. In mana tineam o revista. Inca de atunci citeam presa:) Cea pentru copii. Imi place la nebunie aceasta fotografie, pentru ca se poate citi fericirea pe chipul meu.”. 

La 20 de ani de atunci, Corina a refacut fotografia. Acelasi parc, acelasi rond cu flori, aceeasi fericire, doar ca rotilele din copilarie s-au transformat in role, iar micuta Corina in vedeta Pro Tv de astazi. “Daca rotilele de acum 20 de ani erau cumparate de parintii mei, rolele din poza de astazi sunt luate acum cativa ani din salariul meu, iar eu am ramas la fel de vesela si amatoare de plimbari prin parc. Mai-mai ca nu se vede diferenta de varsta, nu?!”, glumeste prezentatoarea stirilor Pro Tv din Sport. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!