Cristi Borcea, schimbat de operațiile estetice! Cum arată în prezent soțul Valentinei Pelinel

Cristi Borcea, schimbat de operațiile estetice! Cum arată în prezent soțul Valentinei Pelinel
Citeste mai mult despre: Cristi Borcea, Valentina Pelinel,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Noiembrie 2019
Data actualizare: 30 Decembrie 2019
În anii 2000, Cristi Borcea a devenit un nume important în România, datorită faptului că era acționar la Dinamo, alături de alți afaceriști celebri, precum Nicolae Badea sau Gigi Nețoiu.

Din păcate pentru el, Cristi Borcea a ajuns la pușcărie, fiind inculpat în mai multe dosare, printre care și cel al retrocedărilor din Constanța și cel al transferurilor de fotbaliști. După ce a petrecut mai mulți ani după gratii, fostul acționar de la Dinamo a fost pus în libertate și a uimit pe toată lumea cu aspectul său fizic.

Din câte se pare, primele operații pe care Borcea și le-a făcut la față au avut loc în anul 2018. Atunci, el apărea cu părul vopsit, iar sprâncelene sale aveau altă formă decât eram obișnuiți. Mai mult decât atât, se pare că afaceristul și-a ridicat și pomeții, dar a recurs și la o procedură de ștergere a ridurilor.

În vârstă de 49 de ani, Cristi Borcea apare pe rețelele de socializare datorită partenerei lui, Valentina Pelinel, care postează imagini cu afaceristul și cu copiii lor. Cea mai recentă imagine în care fostul acționar de la Dinamo apare a fost postată în urmă cu aproximativ 24 de ore și a strâns aproape 5.000 de like-uri.

FOTO Facebook Valentina Pelinei 

Vezi și: Valentina Pelinel a devenit doamna Borcea


FULLSCREEN
Cristi Borcea, schimbat de operații estetice! Cum arată în prezent soțul Valentinei Pelinel
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies