Crystal Hefner, fosta soție a „tăticului Playboy”, mai fericită ca niciodată alături de noul iubit

Crystal Hefner, fosta soție a tăticului Playboy , mai fericită ca niciodată alături de noul iubit
Crystal Hefner (Harris) a fost soția lui Gugh Hefner între anii 2012-2017. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Septembrie 2020
Data actualizare: 01 Septembrie 2020
La aproape 3 ani de la decesul fostului ei soț, celebrul Hugh Hefner, Crystal Hefner trăiește o altă poveste de dragoste, alături de un bărbat mai tânăr decât ea.

Crystal Hefner iubește la extreme. După ce și-a legat destinul de cel al fondatorului Playboy, Hugh Hefner, fotomodelul de 34 de ani și-a refăcut viața alături de un bărbat cu doi ani mai tânăr decât ea.

Nathan Levi, despre care se știe că e inginer spațial, i-a readus zâmbetul pe buze lui Crystal, după o lungă perioadă de doliu. Cei doi sunt în vacanță în Mexic, unde merg de când se cunosc. Luni, Crystal l-a sărbătorit pe noul ei iubit, care a împlinit 32 de ani.

La mulți ani omului meu favorit. Mă bucur că am putut pleca împreună cu ocazia zilei tale speciale”, a scris fotomodelul pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) on

Și el i-a dedicat câteva gânduri, arătându-le fanilor și prietenilor săi cât e de fericit alături de Crystal.

Uneori, viețile noastre se pot schimba într-o clipă. Când se întâmplă asta, e foarte important să te oprești și să iei totul, să miroși proverbial trandafirii. Dacă ai noroc, uneori viața îți va da trandafiri adevărați. Să fiu cu tine a fost una dintre cele mai bune schimbări din viața mea, iar trandafirii nu au fost niciodată mai reali. Mulțumesc pentru că mi-ai făcut începutul celui de-al 32-lea an de viață mai bun decât aș fi putut visa”, a scris Levi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathan Levi (@_nathan.levi_) on

Crystal și Hugh Hefner au fost căsătoriți în perioada 2012-2017, până la decesul starului Playboy, la 27 septembrie 2017. A fost cea de-a treia soție a lui Hefner și nu a renunțat la numele lui. În ciuda statutului ei, Crystal nu a intrat în posesia averii bogatului ei soț. Acesta a avut grijă ca doamna Hefner să aibă un acoperiș deasupra capului, așa că i-a lăsat moștenire o casă cochetă în Los Angeles. 

Conform propriilor declarații, Crystal a vândut locuința. În prezent are o avere estimată la 5 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: George, Gabriel, Octavian si Andrei mărturisesc de ce au ales echipa sătenilor!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies