Cum a încălcat Meghan Markle protocolul, în ultimul ei angajament regal

Cum a încălcat Meghan Markle protocolul, în ultimul ei angajament regal
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, protocol,
Data: 09 Martie 2020
În ultimul ei angajament regal, Meghan Markle a vizitat o școală din Dagenham, pentru a ține un discurs de Ziua Internațională a Femeii.

Aici, Meghan a reușit, indirect, să încalce protocolul regal, lăsându-se îmbrățișată de un puști de 16 ani, care i-a spus că este ”extrem de frumoasă”.

Elevul de 16 ani Aker Okoye a primit aplauze furtunoase în momentul în care a apărut pe scenă și a îmbrățișat-o pe Ducesa de Sussex, în timpul vizitei acesteia la școala londoneză.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aker Okoye (@akerokoye) on

Spre amuzamentul colegilor din clasă, acesta i-a dat și un sărut pe obraz. Apoi, extrem de entuziast, acesta a țipat în microfon: ”Este extrem de frumoasă, nu-i așa?”.

Mai târziu, îndrăznețul băiat i-a scris o scrisoare Prințului Harry, în care i-a cerut scuze pentru că i-a îmbrățișat soția, mărturisind că a fost ”copleșit și șocat” că a văzut-o în realitate pe Meghan. 

Adolescentul a mărturisit mai târziu că a fost ”cea mai frumoasă zi din viața lui” și a insistat că lui Meghan Markle i s-a părut abordarea lui ”amuzantă”.

Cu toate acestea, el s-a simțit obligat să-i ceară scuze Prințului Harry prin intermediul unei scrisori scrise de mână, conform The Sun. 

FULLSCREEN
Cum a încălcat Meghan Markle protocolul, în ultimul ei angajament regal
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO