Cum arată fiul de 20 de ani al supermodelului Elle Macpherson

Cum arată fiul de 20 de ani al supermodelului Elle Macpherson
Citeste mai mult despre: Elle Macpherson, copii,
Data: 21 Septembrie 2018
Supermodelul Elle Macpherson (54 de ani) a apărut recent într-o ipostază rară, alături de cei doi fii ai săi, Flynn (20 de ani) și Aurelius Cy (15 ani).

Cei doi copii ai supermodelului cu fostul său partener, omul de afaceri francez Arpad Busson, sunt acum mari. Cel mare, Flynn, are 20 de ani, în timp ce Aurelius Cy este un adolescent de 15 ani. 

Așa cum declară Elle Macpherson într-un interviu recent pentru revista BW, cei doi sunt cele mai importante persoane din viața ei. ”Am doi bărbați incredibili în viața mea”.

Elle Macpherson, considerată cândva femeia cu cea mai frumoasă siluetă, fiind supranumită ”The Body”, s-a despărțit de tatăl copiilor în 2005, iar în 2009 l-a cunoscut pe miliardarul Jeffrey Soffer. Cei doi s-au căsătorit în 2013 pentru ca, anul trecut, să-și anunțe divorțul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful day with @cyfly08 Thankyou @arki_b @arki_b @cybusson love you ????

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Conform Woman Day, în urma despărțirii, Elle a primit un conac în valoare de 26 de milioane de dolari, situat în Miami, precum și suma de 53 de milioane de dolari.

La ora actuală, aceasta are un nou iubit, Andrew Wakefield, un medic englez, cunoscut la un moment ca un susținător al mișcării anti-vaccin.

În cadrul aceluiași interviu pentru revista publicația BW, Elle se amuză pe seama știrilor false despre viața sa amoroasă. ”În ultimele luni, am făcut tot felul de lucruri de care nu am nici cea mai vagă idee, precum să mă întâlnesc cu Brad Pitt sau să primesc la divorț 100 de milioane de dolari”.

Recent, Elle Macpherson a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini emoționante alături de copiii săi, cel mare, Flynn, fiind un bărbat în toată firea.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Cum arată fiul de 20 de ani al supermodelului Elle Macpherson
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO