Cum arată iubita premierului Boris Johnson, cu 24 de ani mai tânără. Din cauza ei, acesta a divorțat de a doua soție

Cum arată iubita premierului Boris Johnson, cu 24 de ani mai tânără. Din cauza ei, acesta a divorțat de a doua soție
Boris Johnson, premierul Marii Britanii
Citeste mai mult despre: Boris Johnson, iubita lui,
Data publicarii: 13 August 2019
Data actualizare: 13 August 2019
La ora actuală, Boris Johson (55 de ani), premierul Marii Britanii, trăiește alături de iubita sa, Carrie Symonds (31 de ani), o poveste de dragoste ca în filme.

Conform Sky News, Carrie Symonds este prima iubită a unui premier britanic care locuiește alături de acesta pe Downing Street, la nr 10. 

Citește și: El este un actor cu roluri fioroase, dar familia sa este adorabila. Cum arata iubita lui Vin Diesel si cei trei copii

Dar cine este Carrie Symonds și cum l-a cunoscut pe Johnson?

Fiica cofondatorului publicației The Independent, Matthew Symonds, și a lui Josephine Mcaffee, unul dintre avocații ziarului menționat anterior, Carrie a crescut în sud-vestul Londrei și a urmat cursurile unor școli private înainte de a studia teatrul și istoria artei la Universitatea Warwick. 

”Inteligentă, ambițioasă, hotărâtă și extrem de atrăgătoare, aceasta și-a făcut rapid un nume pe cont propriu”, menționează The Mail.

În 2009, aceasta a devenit ofițer de presă pentru Partidul Conservator. Trei ani mai târziu, l-a întâlnit prima oară pe Boris Johson, când a fost desemnată să lucreze pentru campania de realegere a acestuia la primăria Londrei. 

În 2018, zvonurile au început să circule după ce Johnson a fost zărit la ziua de naștere a lui Carrie, care tocmai împlinea 30 de ani. La ora actuală, Symonds lucrează pentru Bloomberg, în timp ce Johnson este ”atât de îndrăgostit de prietena lui încât vrea să o transforme în a treia sa soție”, scrie The Sunday Times. 

Boris Johnson a anunțat în luna septembrie a anului trecut că divorțează de a doua sa soție, barista Marina Wheeler, pentru ca apoi să o introducă ușor-ușor, în lumina reflectoarelor pe Carrie Symonds.

Conform Daily Mirror, Johnson încearcă să grăbească procedurile de divorț pentru a trece la următorul nivel cu Symonds. Iar potrivit The Sun, Johnson ar putea ”deveni primul prim ministru, în 250 de ani, care se căsătorește în timp ce lucrează în Downing Street”.

Foto: Getty 

Vezi și: Prințul George își sărbătorește a șasea aniversare cu dințișori lipsă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!