Cum arată singură fiică a lui Elizabeth Taylor. A moștenit ochii mamei sale

Cum arată singură fiică a lui Elizabeth Taylor. A moștenit ochii mamei sale
Citeste mai mult despre: Liz Taylor, fiica ei,
Data: 02 Octombrie 2018
Elizabeth Taylor a intrat în legendă atât pentru rolurile pe care le-a interpretat, cât și pentru frumusețea ireală și nenumăratele povești de iubire.

"Niciodată nu mi-am propus să am multe bijuterii sau mulţi soţi", a declarat, într-un interviu actriţa, care s-a stins din viață în 2011. "Am avut un noroc suprem în viaţă în sensul că am cunoscut marea iubire şi, bineînţeles, sunt proprietara temporară a unor lucruri incredibil de frumoase", remarca actrița.

Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Primul soţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad "Nicky" Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 şi audivorţat un an mai târziu. Actriţa s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în 1952, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher. Ei au divorţat în 1957. Printre foştii soţi ai lui Elizabeth s-a numărat şi tatăl lui Carrie Fisher, Eddie, care a divorţat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor. Ultimul ei mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

Dintre cei patru copii ai săi, Michael Howard Wilding, Christopher Wilding, Liza Burton Tivey și Maria Burton, singura fiică biologică este Liza care, de altfel, i-a și moștenit culoarea specială a ochilor. 

Aceasta trăiește în zona rurală, la câteva ore distanță de Manhattan, este sculptoriță și duce o viață de ”cetățean normal”. 

Liza menționează foarte rar faimoasa sa moștenire. Dar nici nu are nevoie. Ochii o dau de gol. ”Când am cunoscut-o, i-am remarcat ochii și am știut imediat cine este”, a declarat unul dintre vecinii acesteia din Hudson Valley pentru Huffington Post. 

După ce a crescut în lumina reflectoarelor, la Hollywood, alături de faimoasa sa mamă, Liza Todd a simțit nevoia să aleagă o viață liniștită, înconjurată de caii săi, capre, câini și găini. 

„Foarte devreme în viață a luat hotărârea să nu facă parte din lumea mamei sale. Nu a căutat niciodată publicitatea”, a declarat un prieten al Lizei pentru www.womansworld.com. 

Când era mai tânără, Liza obișnuia să-și nege legăturile cu actrița Liz Taylor și nici acum nu acceptă să vorbească despre mama ei. „Singurul lucru pe care te gândești că o întreabă toată lumea - ”Cum era să o ai pe Elizabeth Taylor drept mamă? - nu este niciodată discutat”.

Când Liz Taylor a murit, în martie 2011, la vârsta de 79 de ani, Todd a fost alături de ea în ultimele clipe, alături de frații săi, Michael și Christopher Wilding, și sora vitregă Maria Burton.

Averea lui Taylor a fost estimată undeva, între 600 de milioane și un miliard de dolari și se pare că fiecare copil al ei a primit câte 100 de milioane de dolari la moartea ei.

La rândul ei, Liza Todd este mama a doi copii, Quinn și Rhys, cel mai mare dintre aceștia moștenind, de asemenea, privirea specială a bunicii sale. 
Foto: Getty, Instagram


FULLSCREEN
Cum arată singură fiică a lui Elizabeth Taylor. A moștenit ochii mamei sale
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO