Daca ai putea alege pe oricine, cu cine ti-ar placea sa iei cina? Ce au raspuns copiii la aceasta intrebare

Daca ai putea alege pe oricine, cu cine ti-ar placea sa iei cina? Ce au raspuns copiii la aceasta intrebare
Citeste mai mult despre: viral, ce au raspuns, reactie, video,
Data publicarii: 29 Februarie 2016
Data actualizare: 29 Februarie 2016
Fiecare dintre noi viseaza sa intalneasca o anumita persoana, la un moment dat. De cele mai multe ori, este vorba despre o celebritate sau despre o persoana pe care o consideram greu de intalnit. Experimentul de mai jos ne arata ce parere au copiii despre posibilitatea de a-si intalni idolii.

Cateva familii au fost intrebate cu cine ar prefera sa ia cina, daca ar putea alege orice persoana din lume, din prezent sau trecut. Parintii si copiii au fost intrebati separat, arata Littlethings.com.

Dintre parintii care au raspuns la intrebare, unii au spus ca ar vrea sa ia cina cu Justin Bieber, Kim Kardashian sau Marilyn Monroe. Cuplurile chiar s-au amuzat pe tema discutata, pana in momentul in care au fost rugati sa priveasca ce au raspuns copiii lor.

In filmulet, toti micutii raspund, fara sa stea pe ganduri, ca isi doresc ca acea cina speciala sa fie alaturi de familie.

Reactiile parintilor arata in mod clar ca nu se asteptau la un asemenea raspund, iar unii par chiar rusinati de ceea ce au raspuns cand au primit aceeasi intrebare.

"Pentru mine, raspunul lor este un adevarat mesaj. L-am inteles.", spune unul dintre tatii filmati, in timp ce majoritatea mamelor spun ca vor incepe sa planga.

Vezi imaginile mai jos:

 

Who would you most like to have dinner with?

We asked Aussies who their ideal dinner guest would be. What we uncovered surprised everyone. Watch what happened and share the film with your friends to join us on our mission to #MakeDinnertimeMatter

Posted by MasterFoods on Sunday, 14 February 2016VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!