David Beckham are probleme cu legea. Fostul jucător neagă acuzațiile care i se aduc

David Beckham are probleme cu legea. Fostul jucător neagă acuzațiile care i se aduc
Citeste mai mult despre: David Beckham,
Data: 28 August 2018
Fostul jucător de fotbal a fost prins conducându-și Bentley-ul de 200.000 de lire sterline cu aproape 95 de kilometri pe oră.

Beckham, în vârstă de 43 de ani, a negat, însă, acuzațiile pe care i le aduce poliția rutieră britanică. 

Fostul fotbalist e acuzat că a depășit limita legală de viteză (n.r. în Regatul Unit e de 64 de km/h) în localitatea Paddington, din Londra, în 23 ianuarie. 

El ar fi trebuit să apară astăzi în instanță, însă fiind vorba de o procedură single justice, Beckham a preferat să trimită un reprezentant legal.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Procesele de acest tip sunt de natură administrativă și mai sunt cunoscute în sistemul britanic sub numele de SJP (n.r. single justice procedure). 

Procedurile single justice au intrat în vigoare în sistemul englez în 13 aprilie 2015 și le permit persoanelor care nu comit delicte penale să fie judecate de un singur magistrat, în prezența unui sfătuitor legal, fără să mai fie nevoie de prezența unui avocat al apărării sau a unui procuror din partea acuzării.

Următoarea dată a procesului a fost stabilită în 4 septembrie, anul acesta. 


Foto: Back Grid / Bentley-ul pe care îl deține David Beckham, al cărui preț de catalog este de aproape 200.000

Recent, Beckham a fost în atenția presei și prin prisma relației sale cu soția sa, Victoria. În tabloidele britanice au apărut foarte multe zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit neoficial, urmând să divorțeze și în fața instanței. 

Prezentă la o gala unei celebre reviste de business, Victoria a răspuns pozitiv cererii jurnaliștilor de a vorbi despre relația ei cu David. 

„Zvonurile sunt false, e o pierdere jenantă de timp din partea celor care le răspândesc”, au transmis cei doi pentru a pune capăt acestor zvonuri.  

"E un soț incredibil și un tată devotat. Ne completăm foarte bine reciproc, mă ajută foarte mult și nu se pune problema de un divorț în acest moment.", și-a nuanțat Victoria declarațiile despre David. 

Ea a mai spus că încearcă să fie o soție cât mai bună pentru David și că, atunci când ajunge acasă, își închide telefonul pentru a petrece mai mult timp cu el și cu copiii lor. 

La rândul lui, și fostul fotbalist a vorbit într-un interviu despre căsnicia “dificilă” pe care a avut-o cu Victoria, scrie presă britanică.

"Bineînțeles că faci greșeli de-a lungul anilor. Mariajul a fost dificil în anumite momente, dar asta înseamnă nu înseamnă decât că trebuie să te străduiești mai mult. De câte ori trecem prin perioade grele... noi vorbim despre asta", a spus David într-un interviu acordat postului de radio britanic Radio 4.

Declarația lui David vine în contextul în care săptămâna trecută au apărut zvonuri că el și Victoria vor să divorțeze. David a mai spus în același interviu că aceste zvonuri sunt “penibile” și că nu intenționează să divorțeze pentru că sunt foarte fericiți împreună.

Anul acesta a fost unul foarte greu pentru familia Beckham, mai ales pentru că David și Victoria nu mai locuiesc împreună. Mai precis, la începutul anului David s-a mutat în Miami, Statele Unite, pentru a se ocupă de echipa lui, Miami Beckham United, care joacă în liga nord-americană.

Familia să nu nu s-a mutat cu el. “Îi mulțumesc Victoriei pentru că a ales să rămână acasă și să aibă grijă de copiii noștri. Altfel… de câte ori vor putea, vor veni și ei să mă viziteze.”, spunea atunci fotbalistul. 

Cuplul Beckham are patru copii, dintre care trei băieți - Brooklyn (19 ani), Romeo, (15 ani), Cruz (13 ani) - și Harper (6 ani).

FULLSCREEN
David Beckham are probleme cu legea. Care e motivul
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO