David De Gea, portarul celor de la Manchester United are o iubită superbă. Cine este Edurne Garcia

David De Gea, portarul celor de la Manchester United are o iubită superbă. Cine este Edurne Garcia
Data: 17 Iulie 2019
David de Gea și Edurne Garcia alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri spaniole. 

David și Edurne s-au cunoscut în anul 2010, la Madrid, pe când De Gea apăra poarta echipei Atletico Madrid. Conform The Sun, cei doi nu se gândesc să treacă la pasul următor și anume să se căsătorească aceștia fiind foarte ocupați: David De Gea cu fotbalul la Manchester United, iar Edurne cu diverse proiecte muzicale, dar și din televiziune. 

Cine este Edurne Garcia?

Edurne (33 ani) s-a născut la Madrid. De mică și-a descoperit pasiunea pentru muzică, participând în anul 2015 ca reprezentantă a Spaniei la un concurs muzical de renume.

Pe lângă cariera muzicală, Edurne are contact și cu lumea mondenă, aceasta fiind în anul 2005 gazda unui reality-show din Spania, iar anul trecut a făcut parte din juriul emisiunii "Spaniolii au talent".

În anul 2015, Edurne a creat un scandal de proporții în presa engleză, după ce aceasta a declarat că orașul "Manchester este mai urât decât spatele unui frigider", au citat cei de la The Sun. 

Edurne Garcia are peste un milion de urmăritori pe contul ei oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????H a p p y Summer T i m e???? Bikini de @maarswimwear

A post shared by Edurne (@edurnity) on

David De Gea

David De Gea și-a început cariera la juniorii lui Atletico Madrid, pe când avea 13 ani. În anul 2009 debuta în poarta echipei antrenate de "Cholo" Simeone, iar în anul 2011 acesta era adus la Manchester United de către Sir Alex Ferguson.

Englezii plăteau 25 de milioane de euro. În ultimii ani s-a vehiculat foarte mult în presă despre plecarea lui De Gea la Real Madrid, însă nu s-a concretizat nimic oficial, iar spaniolul a rămas în continuare la Manchester. Recent, portarul în vârstă de 28 de ani a semnat prelungirea contractului cu United până în vara lui 2020.

Vezi și profil de celebritate: Jennifer Aniston

Sursa foto: Gettyimages

FULLSCREEN
David de Gea, portarul celor de la Manchester United are o iubită superbă. Cine este Edurne Garcia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO