De ce nu a mers Firea la nunta fiului lui Dragnea: „Am decis să nu mai fiu în această fundătură de dragul aparenţelor"

De ce nu a mers Firea la nunta fiului lui Dragnea: bdquo;Am decis să nu mai fiu în această fundătură de dragul aparenţelor
Citeste mai mult despre: gabriela firea,
Data: 05 Septembrie 2018
Gabriela Firea a explicat că nu a fost nunta fiului lui Liviu Dragnea pentru că nu și-a dorit să fie „ipocrită” și să meargă la o nuntă „de dragul aparențelor”, ceea ce ar fi însemnat pentru ea să ajungă „într-o fundătură”.  

Absența Gabrielei Firea de la nunta fiului lui Liviu Dragnea a ridicat numeroase semne de întrebare pentru cei care nu sunt familiarizați cu conflictul care mocnește între liderul PSD și primarul Capitalei.

Firea a răspuns curiozității generale într-un interviu pe care l-a acordat Televiziunii Naționale, spunând că a decis să nu onoreze invitația pentru că nu și-a dorit să fie ipocrită, deși a acceptat, totuși, să oficieze cununia civilă. 

„Le-am promis celor doi tineri că le voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Liviu Dragnea, discuții din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine. Am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină.”, a spus Firea.

Firea a continuat:

„Cât despre decizia mea de a nu merge la petrecere… a merge la nuntă și a sta la masă, a socializa, a mânca, a dansa, a te simţi bine, toate astea ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine. Decizia de a nu participa a fost luată în familie, în primul rând pentru a nu fi nu fi ipocriţi. Şi într-o relaţie profesională, dar şi într-una personală, a salva tot timpul aparanţele înseamnă a ajunge într-o fundătură, iar eu am decis să nu mai fiu în această fundătură de dragul aparenţelor, de a le salva şi de a ne preface că totul este bine, că poate curge lapte şi miere, că totul este roz, ca pe urmă eu şi colegii mei din ţară să decontăm un management defectuos al domnului Dragnea”, a declarat Firea în interviul acordat Televiziunii Naționale. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO