Decizia luată de superstarul WWE, John Cena, în urma morții jurnalistului Jamal Khashoggi

Decizia luată de superstarul WWE, John Cena, în urma morții jurnalistului Jamal Khashoggi
Citeste mai mult despre: John Cena, jamal khassogi, WWE,
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Octombrie 2018
Data actualizare: 30 Octombrie 2018
Vedeta WWE a anunțat că nu va mai lua parte la evenimentul de wrestling „Crown Jewel”, care urma să aibă loc în Arabia Saudită.

Decizia lui Cena vine pe fondul morții jurnalistului de origine arabă Jamal Khashoggi.

Jurnalistul, un cunoscut editorialist al cotidianului The Washington Post și un critic acerb al regimului lui Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a dispărut în urmă cu trei săptămâni după ce a intrat în consulatul saudit de la Istanbul.

Khashoggi se afla acolo pentru a obține câteva documente care îi erau necesare căsătoriei.

Arabia Saudită a negat iniţial că ar avea informaţii despre dispariţia lui Khassogi. Ulterior, oficialii saudiţi au admis că jurnalistul a fost ucis accidental într-o altercație produsă în incinta consulatului saudit.

În cele din urmă, procurorul general al Arabiei Saudite a declarat săptămâna trecută că uciderea jurnalistului saudit a fost, de fapt, o crimă cu premeditare.

De la moartea jurnalistului, o mulțime de vedete și companii s-au retras din diverse evenimente care au avut loc sau urmează să aibă loc în Arabia Saudită. 

WWE Crown Jewel e un eveniment de wrestling pay-pew-view promovat de WWE pentru sub-brandurile sale, Raw și SmackDown. Evenimentul va avea loc în 2 noiembrie, pe stadionul din Riyadh și marchează, printre altele, și întoarcerea în ring a lui Shawn Michaels, care s-a retras în 2010. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies