Despre fricile romanilor, filme si publicitate, duminica, de la 13:05, doar in Apropo TV!

Despre fricile romanilor, filme si publicitate, duminica, de la 13:05, doar in Apropo TV!
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, frica,
Data publicarii: 27 Noiembrie 2014
Data actualizare: 27 Noiembrie 2014
Duminica, de la 13:05, intr-o noua editie Apropo TV, Andi Moisescu dezbate impreuna cu invitatii sai, Cristian Tudor Popescu, Iris Gogorici – psiholog si Nicolas Don – jurnalist, problema fricilor romanilor. In ultimul timp, romanii au tot felul de frici si fobii: cutremurul “ala mare”, capusele, te trage curentul, gripa aviara & porcina sau chiar Ebola. Cei trei vor raspunde intrebarilor legate de acest subiect si vor incerca sa gaseasca solutii unde este cazul.

In Romania care este invitatii in platoul emisiunii vor fi Iulia Rugina – regizor, Dorian Boguta – actor si Gabriel Spahiu – actor. Cei trei vor vorbi despre proiectul Scurt/4, care va avea premiera pe 28 noiembrie in Bucuresti.

Omnibusul Scurt/4 - Istorii de inima neagra este un proiect inedit ce reuneste patru scurtmetraje romanesti independente: Trece si prin perete al lui Radu Jude (premiat la Cannes in 2014), Kowalski al lui Andrei Cretulescu (Cel mai bun scurtmetraj la Zagreb in 2014), Sa mori de dragoste ranita al Iuliei Rugina (premiu pentru cel mai bun scurtmetraj romanesc la TIFF 2014) si O lume noua al Luizei Parvu (selectie Brest si Timishort, filmat la New York).

Ideea unificarii acestor scurtmetraje - al caror punct comun este subiectul mortii, ii apartine lui Chirilov, iar de distributia lui se ocupa Ileana Cecanu.

In rubrica Advertising, saptamana aceasta, Octav Gheorghe – scenarist si Razvan Exarhu vor comenta noile spoturi, sapte la numar, ale unui cunoscut lant de farmacii din Romania. 

Cele mai neasteptate si amuzante situatii vor stȃrni hohote de rȃs, dar vor da si de gandit duminica, de la 13:05, doar in Apropo TV. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!