Din 31 decembrie, voyo.ro transmite online toate posturile ProTV SA

Din 31 decembrie, voyo.ro transmite online toate posturile ProTV SA
Citeste mai mult despre: ProTV, online, Voyo.ro,
Data: 31 Decembrie 2012
Din 31 decembrie, ai pe voyo.ro oferta completa de entertainment din Romania: filme, seriale, show-uri si canalele ProTV, Acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema

Pe langa cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, Voyo.ro a inclus in oferta de abonament si cele 5 canale PRO TV, toate integrate in noua sectiune a site-ului, TV ONLINE.
 
Voyo.ro este mai mult decat un site de filme si seriale. Este un portal de entertainment online cu un continut mai mult decat variat, de la peste 700 de filme, seriale, show-uri in direct si productii in avans, transmisiuni Live, canale exclusive si canale TV.
 
Din motive de drepturi de difuzare, pot aparea anumite limitari pe durata unor transmisiuni. Accesul la aceste canale este strict pentru abonatii Voyo.ro de pe teritoriul Romaniei.
 
Cei care aleg sa se aboneze prin card, PayPal, sau trec de la plata cu SMS la cea cu cardul pina la data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1Euro+TVA / luna in primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro+TVA/ luna.
 
Din 31 decembrie, ai pe voyo.ro cea mai completa oferta de entertainment din Romania: poti sa vezi si canalele ProTV, acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema daca ai abonament voyo.

Citește și

Citeste si : Din 3 ianuarie 2013, canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate de abonatii Romtelecom (Dolce DTH)
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies