Povestea frumoasa care a facut inconjurul lumii. Ce gest IMPRESIONANT a facut aceasta doctorita pentru pacientul ei: VIDEO

Povestea frumoasa care a facut inconjurul lumii. Ce gest IMPRESIONANT a facut aceasta doctorita pentru pacientul ei: VIDEO
Citeste mai mult despre: Catherine Baucom, chirurg,
Data publicarii: 24 August 2012
Data actualizare: 24 August 2012
Catherine Baucom, un medic chirurg de la centrul medical Elliot Mastology din Baton Rouge, Louisiana, a devenit faimoasa in America, dupa ce toata presa a scris despre gestul ei frumos si neasteptat, care a salvat viata unui pacient.

Dr. Baucom era pe drum spre serviciu miercuri dimineata, cand s-a trezit prinsa intr-un ambuteiaj provocat de un accident, care a inchis total traficul in zona.

Doctorita a facut tot posibilul pentru a scapa de acolo, pentru ca stia ca trebuie sa intre intr-o operatie importanta, de care atarna viata unui pacient. Intr-un moment de inspiratie, Dr. Baucom si-a dat seama ca un prieten locuia la cateva blocuri distanta de pozitia ei in ambuteiaj si s-a grabit intr-acolo, in speranta ca poate gaseste o bicicleta.

Catherine a sunat la usa si a intrebat gafaind daca avem o bicicleta. Da, sigur, dar e una de copii, i-am raspuns” povesteste prietenul doctoritei, care si el este medic.

Doctorita nu a ezitat nicio clipa si a decis ca mica bicicleta roz e singura metoda prin care poate ajunge la spital, unde era asteptata. “Am luat si casca fetitei, care era roz cu printese” povesteste acum cu umor curajoasa doctorita. S-a urcat pe bicicleta si a plecat grabita. Dupa ce a parcurs vreo patru strazi, a oprit-o politia.


Dr. Catherine Baucom a devenit un fel de eroina in orasul sau

Cand au aflat de ce se grabea atat de tare, politistii s-au oferit s-o escorteze. In plus, au fost atat de amuzati si incantati de devotamentul ei, incat au si filmat-o. 30 de minute mai tarziu, doctorita ajungea la serviciu. 

Imi vin paciente din provincie, care sunt foarte stresate si au probleme si trebuie sa fiu acolo pentru ele, sa le ajut” marturiseste tanara doctorita, care este oncolog.

Colegii ei de la spital spun ca nu sunt deloc surprinsi de gestul facut, pentru ca este un medic foarte dedicat si sufletist, care incearca mereu sa ajute pe toata lumea.

Sursa: dailymail.co.uk

WLOX.com - The News for South Mississippi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies