Duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu și Paul Angelescu fac analiza războiului din Ucraina în ancheta "NATO suntem noi"

Duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu și Paul Angelescu fac analiza războiului din Ucraina în ancheta NATO suntem noi
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022
NATO suntem noi! - ancheta realizată de Paul Angelescu și Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Războiul declanșat în Ucraina a tulburat atmosfera de securitate de pe continentul nostru. După ani de relaxare și prosperitate, lumea europeană se schimbă, iar cea mai tensionată zonă este astăzi la granițele noastre, ceea ce a determinat Uniunea Europeană și NATO la acțiuni fără precedent. 

Paul Angelescu
a mers la Bruxelles și a urmărit, pas cu pas, summitul NATO în care s-au luat decizii importante ce vizează România, a realizat interviuri cu decidenți din spațiul Nord-Atlantic și a filmat, în premieră pentru o televiziune, în centrul operațional al SRI, Cyberint. 

Cosmin Savu a zburat cu elicopterul armatei în Marea Neagră, în căutarea minelor explozive care ar putea bloca traficul vapoarelor comerciale și a participat la instrucția trupelor străine din baza NATO din Mihail Kogălniceanu, Constanța.

Împreună, cei doi corespondenți România, te iubesc! fac analiza războiului din Ucraina și a consecințelor militare pe care acesta le-a generat și în țara noastră. NATO suntem noi! – un reportaj semnat de Cosmin Savu și Paul Angelescu, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Sezonul România, te iubesc! este disponibil, online, și pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!