Duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu și Paul Angelescu fac analiza războiului din Ucraina în ancheta "NATO suntem noi"

Duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu și Paul Angelescu fac analiza războiului din Ucraina în ancheta NATO suntem noi
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022
NATO suntem noi! - ancheta realizată de Paul Angelescu și Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Războiul declanșat în Ucraina a tulburat atmosfera de securitate de pe continentul nostru. După ani de relaxare și prosperitate, lumea europeană se schimbă, iar cea mai tensionată zonă este astăzi la granițele noastre, ceea ce a determinat Uniunea Europeană și NATO la acțiuni fără precedent. 

Paul Angelescu
a mers la Bruxelles și a urmărit, pas cu pas, summitul NATO în care s-au luat decizii importante ce vizează România, a realizat interviuri cu decidenți din spațiul Nord-Atlantic și a filmat, în premieră pentru o televiziune, în centrul operațional al SRI, Cyberint. 

Cosmin Savu a zburat cu elicopterul armatei în Marea Neagră, în căutarea minelor explozive care ar putea bloca traficul vapoarelor comerciale și a participat la instrucția trupelor străine din baza NATO din Mihail Kogălniceanu, Constanța.

Împreună, cei doi corespondenți România, te iubesc! fac analiza războiului din Ucraina și a consecințelor militare pe care acesta le-a generat și în țara noastră. NATO suntem noi! – un reportaj semnat de Cosmin Savu și Paul Angelescu, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Sezonul România, te iubesc! este disponibil, online, și pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies