EL este maestrul copiutelor: A fost prins la examen cu o fituica de 11 metri, care continea raspunsuri pentru 25.000 de intrebari

EL este maestrul copiutelor: A fost prins la examen cu o fituica de 11 metri, care continea raspunsuri pentru 25.000 de intrebari
Citeste mai mult despre: examene, copiute,
Data publicarii: 12 Iunie 2012
Data actualizare: 02 Iulie 2012
Probabil toata lumea a avut tentative de copiat in scoala sau la facultate. Acum, in plina sesiune si in plin examen de Bacalaureat romanesc, aflam insa ca un elev kazah este maestrul "copiutelor".

Elevul, care voia sa devina student, a fost prins la examen cu o copiuta lunga de 11 metri, in care avea raspunsuri pentru 25.000 de intrebari.

Totul s-a petrecut la un examen de intrare la facultate in Kazahstan, iar studentul a fost prins fiindca se foia si se tot agita cu mult inainte de inceperea testului.

In copiuta sa imensa erau raspunsuri pentru matematica, istorie, limba rusa, limba kazaha si "alte subiecte la alegerea studentului", scrie Austrian Times, citat de stirileprotv.ro.

Purtatorul de cuvant al ministerului educatiei din aceasta tara declara: "Ne pare rau ca a muncit atat de mult, in zadar, dar a copiat si asta nu este permis".

 

Daca doriti sa aflati toate rezultatele Bacalaureat 2012, intrati in sectiunea dedicata Bacalaureatului 2012 de pe site-ul stirilor: http://stirileprotv.ro/stiri/bacalaureat2012
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!