Era slabit, avea cancer in faza terminala, dar a luat o decizie care a schimbat tot. Ce s-a intamplat cu acest barbat la numai cateva luni de la internarea in spital

Era slabit, avea cancer in faza terminala, dar a luat o decizie care a schimbat tot. Ce s-a intamplat cu acest barbat la numai cateva luni de la internarea in spital
Citeste mai mult despre: cancer, ce s-a intamplat, slabire,
Data publicarii: 22 Octombrie 2014
Data actualizare: 22 Octombrie 2014
In anul 2010, cand Zach Zeiler avea numai 15 ani a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer, care daca era depistata mult prea tarziu devea fatala.

In liceu Zach a fost mereu un tanar activ, un atlet care avea grija de felul in care arata, dar boala a reusit sa il faca sa apara drept un tanar extrem de slab, fara culoare in obraji, l-a lipsit de par, iar aceste lucruri s-au intamplat extrem de repede.

Chiar daca fizic nu se simtea deloc bine, Zach a gasit singur o metoda prin care sa lupte impotriva acestei boli care i-a luat pana si cele mai simple bucurii ale vietii. Din partea familiei si a iubitei sale primea toata sustinerea necesara, dar nu se simtea deloc bine in situatia data, ba mai mult decat atat, a devenit frustrat si il enerva orice lucru.

Pentru ca nu mai suporta situatia in care se afla, Zach a decis sa isi canalizeze atentia asupra altor lucruri. A inceput sa faca exercitii fizice timp de doua ore in fiecare zi, iar daca la inceput principalul motiv a fost sa scape de aspectul bolnavicios, si-a dat seama ca este o metoda prin care boala incepe sa bata in retragere. A adoptat o dieta de patru mii de calorii pe zi, iar starea lui de sanatate este din ce in ce mai buna.

Astazi, in varsta de 20 de ani, Zeiler a inceput sa lucreze la un site personal de intretinere corporala si a castigat increderea internautilor. Spera ca in acest fel sa ii faca pe oameni sa inteleaga sa trebuie sa lupte pentru visele lor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!