Este oficial. Jamie Dornan, starul din Cincizeci de umbre ale lui Grey, va fi tatic pentru a doua oara

Este oficial. Jamie Dornan, starul din Cincizeci de umbre ale lui Grey, va fi tatic pentru a doua oara
Data: 24 Noiembrie 2015
Unul dintre cei mai vanati actori ai anului 2015, Jamie Dornan, isi mareste familia. Barbatul care a jucat rolul lui Christian Grey, din Cincizeci de umbre ale lui Grey, va fi din nou tata.

Jamie Dornan si Amelia Warner si-au oficializat relatia in aprilie 2013, iar in luna decembrie a venit pe lume primul lor copil, o fetita pe nume Dulcie.

Citește și

Ambii in varsta de 33 de ani, Jamie si Amelia au fost fotografiati in timp ce se plimbau tinandu-se de brat, in Londra. La momentul respectiv burtica viitoarei mamici era vizibila pentru a doua oara, insa abia acum sarcina este confirmata de us weekley.

Anul trecut tanarul actor afirma ca iubeste sa fie parinte si ca ultimii ani s-au aratat pentru el si Amelia ceva mai grei, dar ca se bucura de fiecare secunda pe care o petrec impreuna. 

"E cel mai bun lucru care s-a intamplat vreodata pentru mine, pentru noi. E o situatie extrem de fericita si fiecare zi devine din ce in ce mai buna. Stiu ca asta este cel mai important rol al meu in viata", a declarat actorul pentru news.com.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies