Facebook a donat 10.000 de dolari unui politician care lupta impotriva legalizarii casatoriilor gay

Facebook a donat 10.000 de dolari unui politician care lupta impotriva legalizarii casatoriilor gay
Citeste mai mult despre: Facebook, donatie, politician,
Data publicarii: 16 August 2014
Data actualizare: 16 August 2014
Donatia a fost facuta in luna mai, in timpul campaniei de realegere a lui Sean Reyes in functia de procuror general al statului american Utah. Acesta a devenit celebru dupa ce a contestat o hotarare judecatoreasca care ar putea duce la legalizarea casatoriilor persoanelor de acelasi sex in statul Utah.

Un purtator de cuvant al Facebook a declarat, pentru The Huffington Post, ca reteaua de socializare are o reputatie solida in chestiunile care privesc drepturile persoanelor gay, insa deciziile privind sustinerea financiara acordata unui candidat au la baza mai multe aspecte.

"(...) luam deciziile privind ce candidat sa sustinem bazandu-ne pe intregul portofoliu de chestiuni importante pentru business-ul nostru, nu doar tinand cont de un singur aspect. O donatie pentru un candidat nu inseamna ca suntem de acord cu orice decizie politica sau pozitie a candidatului respectiv. Am facut aceasta donatie din aceleasi motive pentru care am donat si pentru procurorul general care are un punct de vedere opus cu privire la aceasta chestiune - pentru ca acestia si-au luat un angajament privind inovarea si promovarea unui internet liber", a mai spus purtatorul de cuvant al Facebook.

Facebook a facut multe donatii in domeniul politic, de la lansarea, in 2011, a propriului sau comitet de actiune politica.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!