Fetita lui Tom Cruise, agresata de un fotograf. Ce a patit Suri in timp ce incerca sa ajunga la masina mamei sale: VIDEO

Fetita lui Tom Cruise, agresata de un fotograf. Ce a patit Suri in timp ce incerca sa ajunga la masina mamei sale: VIDEO
Citeste mai mult despre: Tom Cruise, Katie Holmes, Suri Cruise,
Data: 12 Iulie 2013
Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a fost agresata verbal de un fotograf, marti, in timp ce se indrepta spre automobilul mamei sale.

In varsta de sapte ani, Suri Cruise mergea alaturi de o colega de scoala si de mama ei, prin New York, in momentul in care au fost inconjurate de cativa paparazzi, scrie Mediafax.

In inregistrarea video a acestui incident care a fost postata online, se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperata, incepe sa strige spre fotografi: "Incercam sa ne urcam in masina! Opriti-va! Dati-va din drum!".

Insa, atunci cand Suri a urcat in automobilul care o astepta, un fotograf a strigat spre ea: "La revedere, Suri. Esti un copil razgaiat!".

Barbatul, a carui identitate nu este deocamdata cunoscuta, a fost certat imediat de un coleg fotograf, care i-a reprosat faptul ca a fost prea aspru cu fiica lui Tom Cruise. Fotograful nu a parut deloc ca ar regreta acea fraza si a adaugat: "Nu-mi pasa. E o scarba, omule. E un copil mic si razgaiat".
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO