Fiica lui Johnny Depp, o adevărată divă la 20 de ani. A renunțat la școală pentru o carieră la Hollywood

Fiica lui Johnny Depp, o adevărată divă la 20 de ani. A renunțat la școală pentru o carieră la Hollywood
Fiica lui Johnny Depp, o adevărată divă la 20 de ani
Data: 24 Iunie 2019
Fiica lui Johnny Depp și a artistei Vanessa Paradis a împlinit în luna mai 20 de ani. Actrița a renunțat la școală pentru a-și îndeplini visul de a ajunge o actriță de succes la Hollywood. Pe lângă actorie, Lily-Rose Depp are o carieră impresionantă și în modeling.  

Lily-Rose Depp s-a născut în Franța la Paris, iar frumusețea impresionantă pe care o are o moștenește de la părinții săi.

Frumoasa Lily-Rose Depp a ajuns să pozeze pentru renumite case de modă având numeroase colaborări cu celebrul brand Chanel.

Primele mele amintiri despre Chanel au legătură cu familia mea. În timp ce cotrobăiam în dulapul mamei mele. Chanel este primul lucru care îmi vine în minte când mă gândesc la modă, pentru că obișnuiam să-i probez toate rochiile și pantofii - încă de când purtam scutece!" a declarat Lily-Rose pentru publicația Vogue.

Citește și Johnny Depp are o iubită cu 30 de ani mai tânără. Cei doi se pregătesc de nuntă

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Printre renumitele branduri pentru care a pozat Lily se numără și Karl Lagerfeld sau Carine Roitfeld. 

Încă de mică, Lily atrăgea atenția tuturor prin stilul vestimentar foarte provocator pe care îl aborda sau prin machiajul excesiv.

Să fiu actriță este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna și acum vreau să muncesc mult în direcția asta"

A avut ocazia de a juca în pelicule franțuzești precum "Les Fauves", "L'homme fidele" sau în filmul "A Faithful Man" care va avea premiera pe data de 19 iulie la New York.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Personalitatea lui Lily Rose este una impulsivă având în vedere că a renunțat la școală pentru a-și îndeplini visul, și anume să devină o actriță de succes.

"În timp ce lucram pentru La Danseuse și Planetarium în Paris mi-am dat seama că este imposibil să urmez o carieră în actorie și să merg la cursuri și să-mi fac temele. Sunt decisă să devin actriță și nu vreau să-mi pierd timpul scriind după dictare și să stau într-o sală de clasă”, spune Lily Rose.

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Fiica lui Johnny Depp, o adevărată divă la 20 de ani
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO