Fostul grăsuț de la Hollywood și fiica lui Schwarzenegger, fotografiați așa cum nu i-ai mai văzut până acum 

Fostul grăsuț de la Hollywood și fiica lui Schwarzenegger, fotografiați așa cum nu i-ai mai văzut până acum
Citeste mai mult despre: chris pratt, katherine Schwarzenegger,
Data: 11 Septembrie 2018
Chris Pratt (39 de ani) și fiica lui Schwarzenegger (28 de ani) s-au bucurat de un weekend romantic în Napa Valley, California. 

Cei doi au fost dați de gol de proprietarii pensiunii unde au stat, care au publicat pe contul oficial de Instagram al proprietății o fotografie în care apar Pratt și iubita lui.

„Ce weekend! Am avut onoarea de fi onorați de prezența domnului Pratt, a domnișoarei Katherine Schwarzenegger și a prietenilor lor.”, au scris gazdele lor pe Instagram. 

Într-o altă postare de pe Twitter, gazdele lui Pratt și Katherine au adăugat că aceștia au luat parte și la o degustare de vinuri, o ipostază în care fanii lor nu i-au mai văzut până acum.

Chris Pratt (39 de ani) și Katherine Schwarzeneggerau confirmat că au o relație în iunie, la un an după ce Pratt s-a despărțit de fosta soție, Anna Faris, cu care are un copil, Jack, în vârstă de șase ani. 

Pratt şi fosta iubită, Anna Faris, şi-au anunţat separarea în august 2017, după opt ani de căsnicie.

Katherine Schwarzenegger are 28 de ani şi este fiica cea mai mare a legendei Hollywood-ului, Arnold Schwarzenegger, şi a Mariei Shriver. Potrivit unei surse citate de EOnline.com, Maria Shriver este foarte încântată de relaţia celor doi.

Revista People scrie că, deși cei doi sunt împreună de doar câteva luni, surse din anturajul lor spun că au planuri foarte serioase.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO