GALERIE FOTO Toate tatuajele Angelinei Jolie explicate! Vezi ce mesaj are fiecare!

GALERIE FOTO Toate tatuajele Angelinei Jolie explicate! Vezi ce mesaj are fiecare!
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, tatuaje,
Data publicarii: 08 Aprilie 2011
Data actualizare: 08 Aprilie 2011
Angelina Jolie nu mai are nevoie de prezentare, este doar ea, femeia care si-a sarutat fratele in public, care i-a cucerit inima lui Brad Pitt, care face si infiaza copii pe banda rulanta si care… se tatueaza. Fiecare semn de pe corpul ei are o semnificatie.

Tatuajul cu litere gotice spune: “Know Your Rights” ("Cunoasteti drepturile") este titlul unui cantec al formatiei preferate.

Tatuajul de pe umarul stang care arata ca niste urme de gheare a fost facut intr-un hotel la 16 mile de Bangkok de catre un artist in tatuaje, Noo. Este o incantatie Budista Pali scrisa in limba Khmer (limba oficiala a Cambodgiei) si are rolul de a-i proteja pe ea si pe fiul ei, Maddox.

"Fie ca dusmanii sa fuga departe de tine Daca dobandesti bogatii, fie ca ele sa ramana ale tale Frumusetea ta va fi ca a Apsarei Oriunde vei merge, multi vor fi cei care iti vor purta grija, te vor servi si proteja din toate directiile."

Tatuajul de pe mana dreapta scris in araba inseamna “Determinare”. Acopera un tatuaj mai vechi pe care l-a facut in perioada Billy Bob Thornton.

Tatuajul de pe bratul stang – in cifre romane inseamna numarul 13. L-a facut pentru ca nu crede in superstitii. Mai tarziu a adaugat “V MCMXL” – 13 mai 1940, data in care Winston Churchill a tinut faimosul discurs in care a spus: “Nu am nimic de oferit decat sange, truda, lacrimi si transpiratie”.

Afla mai multe de pe procinema.ro!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!