I-a "trimis" tatalui sau decedat o scrisoare in Rai. Raspunsul emotionant primit de o adolescenta 10 zile mai tarziu

I-a trimis tatalui sau decedat o scrisoare in Rai. Raspunsul emotionant primit de o adolescenta 10 zile mai tarziu
Citeste mai mult despre: scrisoare, adolescenta, Rai, raspuns, tata,
Data publicarii: 16 Ianuarie 2015
Data actualizare: 16 Ianuarie 2015
O adolescenta din SUA a avut pare de cea mai frumoasa surpriza atunci cand a primit raspuns la o scrisoare trimisa tatalui ei, decedat in 2010.

Ashlynn Marracino, in varsta de 16 ani, si-a facut un obicei din a-i scrie o scrisoare tatalui ei in fiecare an, in ziua de 6 ianuarie, data de nastere a barbatului. Fata i-a scris mesajul tatalui sau pe spatele unui balon in forma de stea si l-a trimis "in Rai", dupa cum ii place tinerei sa creada.

Anul acesta, balonul a calatorit aproape 650 de kilometri, din Whittier, L.A., California, pana in Auburn. Aici, emotionanta scrisoare a fost gasita de proprietara unui restaurant.

"Joc softball de 11 ani deja. Iti vine sa crezi? Imi place sa cred ca m-ai ajutat. Nu-mi place ca nu ai fost parte niciodata din viata mea. Nu este corect. Arata-mi un semn, te rog. Orice sa stiu ca esti acolo, undeva. Imi este foarte dor de tine si vreau sa te intorci", i-a scris adolescenta tatalui sau, decedat in 2010, in urma unui anevrism cerebral.

Cei doi au petrecut doar un an impreuna, inainte de moartea barbatului, care a iesit din inchisoare cand fata implinise deja 10 ani.

Impresionata de povestea fetitei, Lisa Swisley i-a raspuns fetei, prin intermediul Facebook.

"Ai pierdut atat de multe si imi este foarte dor de tine. Si te iubesc si imi este un dor nebun de tine", a scris proprietara restaurantului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies