Inconjurata de o mare de barbati. Vedeta cu chip perfect care a avut nevoie de 6 garzi de corp la o iesire in public

Inconjurata de o mare de barbati. Vedeta cu chip perfect care a avut nevoie de 6 garzi de corp la o iesire in public
Data publicarii: 17 Martie 2016
Data actualizare: 17 Martie 2016
Este imaginea momentului pe internet: inainte de a intra in direct la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Gal Gadot a avut nevoie de o echipa de 6 garzi de corp pentru a putea pasi pe strazile din New York.

Israeliana Gal Gadot este prima actrita care o joaca pe Wonder Woman intr-un film de lungemtraj si nu o productie pentru televiziune. Pentru a promova primul film in care apare, "Batman vs Superman", bruneta de 30 de ani a participat la emisiunea lui Jimmy Kimmel si a facut-o... cu stil.

Imbracata intr-o rochie inflorata mini si cu tocuri in picioare, Gal a fost protejata de o echipa de 6 garzi de corp. Barbatii din jurul ei au ghidat-o catre studiouri, au atentionat-o la denivelari si au avut grija ca frumoasa vedeta sa nu fie deranjata de admiratorii care s-au strans sa o vada in carne si oase.

Gal, pe care publicul o stie si din "Fast&Furious", va fi Wonder Woman intr-o serie de filme cu super-eroi. "Wonder Woman este unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile si o eroina iubita in universul celor de la DC Comics. Gal este o actrita extraordinara si are niste calitati care o fac perfecta pentru acest rol. Speram ca publicul sa o descopere cu placere si sa se bucure de un personaj feminin extrem de iubit", a fost declaratia producatorilor despre israeliana de 30 de ani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!