• PRO TV
  • Kate Middleton, apariție de vis la Premiile BAFTA. Prințesa a îmbrăcat aceeași rochie ca la ediția din 2019

Kate Middleton, apariție de vis la Premiile BAFTA. Prințesa a îmbrăcat aceeași rochie ca la ediția din 2019

Kate Middleton, apariție de vis la Premiile BAFTA. Prințesa a îmbrăcat aceeași rochie ca la ediția din 2019

Este cunoscut faptul că Prințesa de Wales poartă de mai multe ori aceleași rochii pe covorul roșu. Și nu este pentru prima oară când Kate “reciclează” haine pe covorul roșu de la BAFTA Awards. 

La ediția din acest an a Premiilor Academiei Britanice de Film, Kate Middleton a purtat, din nou, rochia Alexander McQueen din 2019.

În 2020, Kate a repurtat, tot la BAFTA, o rochie pe care o mai îmbrăcase în urma cu 8 ani la același eveniment. 

VEZI SI: Catherine Zeta Jones a eclipsat vedete cu 30 de ani mai tinere la Premiile BAFTA. Cele mai spectaculoase apariții

Tabloidul britanic Daily Mail scrie că Prințesa și-a făcut câteva mici modificări la ținută și s-a accesorizat diferit față de ediția de acum 4 ani. 

Acum s-a accesorizat cu mănuși negre și și-a lăsat parul desprins. Și-a completat look-ul cu o pereche de cercei de la Zara, în valoare de 100 de lei.

Potrivit Mirandei Holdei, expertă în regalitate și modă, garderoba lui Kate Middleton ar putea suferi schimbări odată cu noul titlu de Prințesă de Wales, pentru a se acomoda noii sale poziții. Acest lucru înseamnă că hainele purtate vor deveni mai formale, iar unele accesorii și printuri vor fi scoase din ecuație.

Potrivit expertului regal, materialele fluide, ușurele vor fi înlocuite de unele mai groase și monocolore, accesoriile de păr, precum bentițele, se vor tranforma în pălării impozante, iar imprimeurile precum cele cu buline nu vor mai fi atât de prezente.


SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni