Kellan Lutz are o iubita superba. Cum s-a transformat actorul dupa ce a cunoscut celebritatea cu franciza "Twilight"

Kellan Lutz are o iubita superba. Cum s-a transformat actorul dupa ce a cunoscut celebritatea cu franciza Twilight
Data publicarii: 20 Decembrie 2015
Data actualizare: 20 Decembrie 2015
Kellan Lutz a reusit in ultmii ani sa revina in centrul atentiei cu filme ca "Immortals" sau "Legenda lui Hercule", dupa ce a devenit celebru cu un rol secundar in seria "Twilight". Insa, in anul 2015, actorula a atras atentia tabloidelor, dupa ce a inceput o relatie cu Brittany Ward.

Nascut pe 15 martie 1985, starul provine din Dakota de Nord, dintr-o familie numeroasa si mai are alti 6 frati si o sora. A crescut in Arizona si a inceput cursurile universitatii Chapman, specializarea inginerie chimica, dar a renuntat pentru a-si incerca norocul in modelling si actorie.

Citeste si: Cele mai recente imagini cu ea. Cat s-a maturizat si cum arata Cleo din "H2O: Just Add Water" la 26 de ani

In 2014, Kellan Lutz a aparut in productia spectaculoasa, "Legenda lui Hercule". Noul Hercule al Hollywood-ului a avut ocazia sa isi arata forta si muschii, multe dintre doamne considerandu-l un sex simbol. Dupa seria celebra "Twilight", in care l-a jucat pe vampirul Emmet Cullen, starul american, in varsta de 30 de ani, a ramas in peisaj si s-a facut remarcat in productii ca "The Expendables 3", "The Legend of Hercules". In 2015, actorul a jucat in productii precum "Extraction" si "Experimenter". 

Pe langa o frumoasa cariera cinematografica, actorul se bucura si de o frumoasa poveste de dragoste cu modelul brittany Ward. Conform Daily Mail, cei doi au inceput o relatie in luna octombrie a anului 2015.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies