Kim Kardashian reacționează la zvonurile conform cărora ar fi avut o relație cu Drake

Kim Kardashian reacționează la zvonurile conform cărora ar fi avut o relație cu Drake
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, Drake,
Data: 04 Septembrie 2018
Telenovela continuă. :D Fostul iubit al lui Kim Kardashian, Nick Cannon, a venit cu propria lui teorie despre relația dintre Kim și rapperul Drake. 

În timpul unui interviu citat de publicația britanică Daily Mail, Cannon a spus că teoria unei posibile relații nu e „atât de greu de crezut”. 

Interviul cu fostul soț a făcut-o pe Kim să reacționeze imediat. „Nu s-a întâmplat niciodată. Sfârșitul poveștii.”, a scris ea pe Twitter.

Context:

Într-o serie de tweet-uri, utilizatorul de Twitter @tmorrison24 a explicat în weekend de ce teoria unei posibile relații e una credibilă. 

Potrivit acestei teorii a fanilor, care a devenit virală, Drake face referiri la Kim Kardashian în piesa „In My Feelings”, unde cântă despre o femeie pe care o numește „Kiki”. 

„Drake ne spune de câteva luni bune că are o relație cu Kim Kardashian, doar că noi nu am ascultat niciodată cu atenție.”, a scris un alt fan pe Twitter.

Printre altele, Drake cântă la un moment dat și despre „soția ta”, iar fanii spun că în contextul piesei, aceasta e încă o referire clară la Kanye West, soțul lui Kim. În continuare, Drake mai cântă: „Am avut deja o relație cu ea când ai lăsat-o singură / Lui Kiki nu îi place să ia lucrurile pas cu pas / Dar e okay, așa sunt și eu / Nu prea am răbdare....”

Drake a mai fost în atenția presei și în urmă cu două luni, atunci când Washington Post scria că rapperul, în vârstă de 31 de ani, a confirmat că are un copil cu actrița Sophie Burssaux, cunoscută din filmele pentru adulți.

Mărturisirea lui Drake a fost făcută tot în versurile unei piese de pe noul său album, ,,Scorpion”, lansat la începutul lunii trecute.

În piesa ,,Emotionless” Drake cântă: ,,Nu e iubita mea, dar copilul e al meu”. În alte versuri el spune că nu au avut o relație și că s-au întâlnit doar de două ori, că a fost nevoie de un test ADN pentru a fi sigur că e al lui, dar și că e foarte dezamăgit și că îi e rușine de părinții lui că a ajuns să fie tată în acest fel.

Sophie Brussaux l-a dat în judecată pe Drake pentru a se asigura că acesta va plăti pensie alimentară și susține că rapperul i-ar fi cerut în repetate rânduri să facă avort.


Foto: Sophie Brassaux 

Anul trecut, Drake a ocupat poziţia a patra în topul celor mai bogate vedete realizat de Forbes, cu venituri de 94 de milioane de dolari înregistrate în perioada iunie 2016 - iunie 2017.

În vârstă de 31 de ani, Drake a devenit cunoscut iniţial ca actor. El a jucat în serialul "Degrassi: The Next Generation", difuzat la începutul anilor 2000. De-a lungul carierei, rapperul canadian a vândut peste 12 milioane de albume şi a mai primit, printre altele, trei Juno Awards, şase American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards.

FULLSCREEN
Kim Kardashian reacționează la zvonurile conform cărora ar fi avut o relație cu Drake
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO