L-a injunghiat mortal pe cel care intrase sa il jefuiasca, iar oameni de pe tot internetul ii iau apararea

L-a injunghiat mortal pe cel care intrase sa il jefuiasca, iar oameni de pe tot internetul ii iau apararea
Data publicarii: 05 Aprilie 2018
Data actualizare: 05 Aprilie 2018
Un pensionar in varsta de 78 de ani a injunghiat mortal unul dintre cei doi barbati care intrasera sa il jefuiasca. Complet panicat, dar inca stapan pe sine, barbatul nu le-a permis hotilor sa ajunga la sotia sa, iar intamplarea s-a incheiat dramatic.

Unul dintre cei care planuisera sa ii jefuiasca pe Richard si pe sotia sa a decedat. Proprietarul casei a fost inchis de politia din Londra, iar vecinii au sarit in apararea lui.

Asa se face ca tot cazul a ajuns cunoscut pe internet si toata lumea ii ia apararea celui care si-a aparat familia de hoti, chiar daca atacatorul a murit.

Se pare ca atacatorul a incercat sa fuga, insa s-a prabusit la scurta distanta de iesirea de pe proprietatea celor doi soti. 

,,Orice om ar trebui sa fie indreptatit sa isi apere caminul. Nu e ca si cand era pregatit sa ucida", ,,Sper ca oamenii legii sa faca lumina in acest caz si sa il lase in pace. Nu este drept!", au fost cateva declaratii ale celor care cunosteau familia si care il apreciaza pe Richard.

Se pare ca sotia pensionarului sufera de dementa severa, iar modul violent de a se apara s-a datorat si faptului ca Richard si-a dorit ca aceasta sa fie in deplina siguranta.

Sursa; Daily Mail
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies