“La radio șanț!” Adela Popescu, Irina Fodor și Andreea Ibacka, imagine demnă de Las Fierbinți!

La radio șanț! Adela Popescu, Irina Fodor și Andreea Ibacka, imagine demnă de Las Fierbinți!
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Andreea Ibacka, Irina Fodor,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 August 2019
Data actualizare: 13 August 2019
Adela Popescu, Irina Fodor și Andreea Ibacka sunt prietene bune și își petrec multe vacanțe împreună. De curând, cele trei vedete au fost  cu soții și copiii într-un resort din Delta Dunării. Acolo au petrecut ca la țară, după cum se vede în imaginile postate pe site-urile de socializare.

Adela, Irina și Andreea par desprinse dintr-o scenă din serialul “Las Fierbinți”, în una din cele mai recente imagini apărute pe Instagram. Fetele pozează cu bucurie “la o bârfă mică” pe băncuța din fața casei. Comentariile fanilor sunt delicioase. “La radio șanț” – a descris cel mai bine imaginea un fan.

“Și ghini vă șade !!!”, a comentat un alt admirator.

“Ai văzut-o fată pe aia a lu’ țața Floarea ce figurantă e?”  #radioșanț

“Felicitări fetelor, ați reînființat Antena Satului!!!

“Fără crocsi colorați? Ce fel de club e asta?!” -  au scris fanii.

Adela Popescu este deja la a patra vacanță în ultimele patru luni. În mai vedeta a fost în Egipt, în iulie în Cipru, în augsut în Bali, iar acum a avut parte de această mini-vacanță în Delta Dunării.

Irina Fodor și-a petrecut vacanța de vară în Antalya. 

“Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să ne urcăm pe cântar. Era să trecem cu el prin parchet. Singura încântată din toată combinația asta a fost mama-soacră, care nu își mai încăpea în piele de fericire că pocnim toți trei de atâta sănătate (…) De la atâta stat, ni s-au lățit fundurile. Aaa, ba nu, asta e de la mâncare. E greu să te abții de la a încerca ce prepară ei pe acolo, așa că ajungi să îndeși în tine fără măsură. ”, a scris Irina pe blogul ei.

Și Andreea Ibacka a fost vara asta în vacanță la mare, însă nu a vrut să dezvăluie destinația aleasă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies