Masina PRO FM si-a gasit castigator!

Masina PRO FM si-a gasit castigator!
Citeste mai mult despre: ProFM, castigator, masina,
Data publicarii: 22 Iulie 2014
Data actualizare: 22 Iulie 2014
Pro FM a desemnat castigatorul marelui premiu al campaniei “Masina PRO FM”, oferit de matinalul Alarma PRO FM, prezentat de Greeg si Marius Onuc. Noul Peugeot 308 a plecat catre Mariana Hunea, din Gura Haitii, judetul Suceava.

La sfarsitul celor 20.000 de inscrieri in concurs si dupa ce aproape 100 de finalisti au estimat numarul de kilometri parcursi cu un singur plin de combustibil de Cornel Ilie, Adda & What’s Up, Andreea Banica, Red Blonde, Nicole Cherry (de pe scaunul din dreapta), alaturi de alti artisti si echipa Pro FM, Elenei Gheorghe i-a revenit sarcina de a da vestea cea mare castigatoarei Masinii Pro FM.

Inainte de desemnarea marelui castigator, Greeg a dezvaluit ascultatorilor numarul kilometrilor: 742,7. Dintre toti participantii care au intrat in direct, Mariana Hunea a estimat cel mai bine numarul de kilometri parcursi: 743. Pe langa noul Peugeot 308, castigatoarea a intrat si in posesia unui card de asistenta rutiera 9695.

"N-am mai castigat niciodata niciun premiu. I-am anuntat pe prieteni si pe cei din familie care abia asteapta sa vada masina. Sotul meu a crezut ca este o farsa! Deocamdata nu stiu unde voi merge prima data cu Masina ProFM, dar stiu ca este un mare cadou de ziua mea", a declarat Mariana, castigatoarea Masinii ProFM! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies