Momentul în care Donald Trump ațipește în timpul discursului reginei Marii Britanii (VIDEO)

Momentul în care Donald Trump ațipește în timpul discursului reginei Marii Britanii (VIDEO)
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Iunie 2019
Președintele american nu are prea mulți fani în Regatul Unit al Marii Britanii, de aceea vizita sa oficială din aceste zile nu e pe placul britanicilor.

Donald Trump a reușit să-i înfurie pe britanici încă înainte de a ateriza la Londra. Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a refuzat să participe la recepția de ieri, de la prânz, ținută în cinstea oaspetelui reginei. Președintele american a jignit-o pe ducesă într-un interviu acordat ziarului The Sun, făcând-o „obraznică” (nasty).

Citește și

Donald Trump a devenit și mai antipatic în seara aceleiași zile, când a ațipit în timpul banchetului susținut la Palatul Buckingham. Președintele a închis de mai multe ori ochii și a plecat bărbia în piept în timp ce regina Elisabata vorbea despre fructuoasele relații bilaterale dintre SUA și Marea Britanie.

Donald Trump are, totuși, o scuză: călătoria lungă cu avionul și diferența de fus orar pot să dea peste cap programul oricărui om de 30 de ani. La cei 72 de ani ai săi, președintele SUA are o agendă extrem de încărcată.

Citește și: Reacția Camillei, Ducesă de Cornwall, la întâlnirea cu Trump a devenit virală. „Cel mai bun moment al vizitei”

Însă, nici britanicii, nici americanii, nu l-au iertat pentru incident. 

Ai adormit în timpul discursului reginei. Ești o rușine pentru țara noastră și pentru lumea întreagă”, a spus un internaut.

FOTO: Getty Images

Nu mai puțin de 170 de persoane au participat la dineul găzduit de regina Elisabeta, luni seară, la Palatul Buckingham. Donald Trump a fost însoțit de soția sa, Melania.

Presa britanică relateză că la masă s-a servit vin de 1.500 de euro sticla, însă președintele Trump nu s-a numărat printre cei care au apreciat licoarea. Cel mai puternic om al lumii nu consumă alcool și și-a sfătuit copiii să-i urmeze exemplul.

FULLSCREEN
Momentul în care Donald Trump ațipește în timpul discursului reginei Marii Britanii (VIDEO)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies