Motivul incredibil pentru care al doilea astronaut care a pășit pe Lună și-a dat în judecată copiii

Motivul incredibil pentru care al doilea astronaut care a pășit pe Lună și-a dat în judecată copiii
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Fostul astronaut american Buzz Aldrin, care alături de Neil Armstrong a format primul echipaj uman care a pășit pe Lună, se războiește în instanță cu propriii copii. Aldrin este cel care a intentat procesul.

Buzz Aldrin, azi în vârstă de 88 de ani, și-a dat în judecată cei trei copii pe motiv că acești i-au băgat adânc mâna în economiile personale. Fostul astronaut s-a plâns în instanță că odraslele sale au abuzat de cărțile sale de credit și au transferat sume importante din conturile lui fără să-i ceară permisiunea. Mai mult, fostul astronaut pretinde că fiul său Andrew nu-i spune nimic despre tranzacțiile financiare pe care le face în numele său și retrage constant sume de bani din conturi.

Aldrin pretinde că i-a cerut fiului său să înceteze să-l mai reprezinte în afaceri, însă acesta ar fi refuzat. Fiindcă nu s-a conformat, octogenarul a cerut instanței să nu-l mai recunoască drept mandatar al său în afaceri și să-i anuleze dreptul de a-i controla rețelele sociale și o serie de afaceri non-profit, scrie The Blast.

Andrew Aldrin este considerat „capul răutăților”. FOTO: spacenews.com


De cealaltă parte, copiii lui Aldrin cred că fostul astronaut suferă de Alzheimer, de pierdere a memoriei, de paranoia, de stări de confuzie și de delir. E au depus în instanță trei depoziții care susțin același lucru, la care ar fi adăugat o serie de probe. Ei au cerut instanței să amâne procesul pentru a furniza suficiente dovezi care să demonstreze că tatăl lor este incapabil să ia decizii pentru el însuși.

Când credea că nu se poate mai rău, Aldrin a aflat că va fi părăsit și de avocatul lui, care și-a exprimat dorința de a nu-l mai reprezenta în fața magistraților. Steven Selz a depus o întâmpinare la judecătorie prin care a cerut acordul de a renunța la clientul său. Motivul? „Între noi au intervenit diferende ireconciliabile”, a explicat Selz, citat de publicația menționată.


Buzz Aldrin, pe Lună

A fost al doilea om care a pășit pe Lună

Buzz Aldrin a făcut parte din misiunea Apollo 11 cu destinația Luna. Din postura de pilot al modulului lunar, Aldrin a fost al doilea om care a pășit pe solul satelitului natural al Pământului, după Neil Armstrong, comandantul misiunii. Se întâmpla pe 20 iulie 1969, o zi istorică pentru omenire. În timpul carierei sale ca astronaut NASA a petrecut în spațiul cosmic 12 zile, o oră și 52 de minute

A fost căsătorit de trei ori, dar a divorțat de fiecare dată. Are trei copii – James, Janice și Andrew – toți făcuți cu prima soție, Joan Archer.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies