Nu e de mirare ca nimeni nu se inghesuia sa se inregistreze. Cum arata Facebook in urma cu aproape 12 ani

Nu e de mirare ca nimeni nu se inghesuia sa se inregistreze. Cum arata Facebook in urma cu aproape 12 ani
Citeste mai mult despre: Facebook, retea de socializare,
Data publicarii: 22 Decembrie 2015
Data actualizare: 22 Decembrie 2015
Proiectul fondat de Mark Zuckerberg in camera lui de camin a ajuns in 12 ani cea mai mare retea de socializare din lume.

La 12 ani de la aparitie, pe 4 februarie 2004, Facebook-ul de acum e aproape de nerecunoscut. Chiar si numele retelei s-a schimbat. Pana in 2005, proiectul lui Mark Zuckerberg se numea “The Facebook”. Contrar asteptarilor, nu acesta a fost insa inceputul.

Citeste si: Primul website a fost lansat in urma cu 25 de ani. Cum arata atunci internetul

Toata nebunia de azi a inceput in octombrie 2003, cu "Facemash". Predecesorul retelei de socializare de astazi a fost Fondat de Zuckerberg impreuna cu trei colegi de facultate. Site-ul a fost de la inceput gandit ca un joc, in care membrilor le erau prezentate cate doua fotografii cu studente si acestia erau pusi sa aleaga cine arata mai bine.

Cateva luni mai tarziu, avea sa prinda viata proiectul cunoscut acum sub numele “Facebook”. Incidentul legat de primul site a fost cel care l-a inspirat si i-a dat ideea de a crea un website universal prin care studentii sa se poata contacta reciproc. Dupa ce a terminat de scris codul, Mark le-a povestit catorva prieteni si l-a promovat pe o lista de mailing de 300 de persoane. In 24 de ore, avea deja aproape 1500 de membri inregistrati.

Citeste continuarea articolului pe yoda.ro!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies