Nu rata o nouă emisiune SuperSPEED. Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 10.30, la PRO TV

Nu rata o nouă emisiune SuperSPEED. Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 10.30, la PRO TV
Citeste mai mult despre: Superspeed, superspeed pro tv,
Data: 07 Decembrie 2018
În episodul de mâine al celei mai urmărite emisiuni de mașini din România, SuperSPEED, Giurgea și Bratu testează unele dintre cele mai scumpe mașini din lume, dar nu au uitat nici de cele accesibile. 

Cu 700 cai putere și un preț de 300.000 euro, Porsche 911 GT2 RS este cel mai puternic și scump 911 din istoria de peste cinci decenii a modelului, dar și (până de curând) cel mai rapid model pe Nurburgring.

Este atât de popular încât multe vedete din lumea sportului au ales sportiva germană, printre care și baschetbalistul NBA Austin Rivers.

Vedeți ce părere au Costin și Tudor despre bestia din Stuttgart și cu ce viteză au mers cei doi pe autostrăzile nerestricționate din Germania doar la SuperSPEED. 

:

Urmează o mașină de două ori mai accesibilă, dar la fel de spectaculoasă. Noul BMW Seria 8 și primul test în România cu acesta.

150.000 euro, 530 cai putere și sprint de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde, cu asta se laudă vârful de gamă al Seriei 8. Și pentru a putea testa mai bine performanețele modelului bavarez, băieții l-au dus pe circuit și au dezbătut dacă noul coupe își merită cifra 8. 

Printre supercaruri și viteze amețitoare, cei doi prezentatori au avut timp să prezinte și cel mai mic și accesibil SUV Volkswagen, noul T-Cross, un model ce va atrage mulți clienți pe piața din România. 

Nu ratați SuperSPEED, în fiecare sâmbătă de la ora 10.30, doar la PRO TV.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO